Ядосан след поредната контузия, Дидие Дешан веднага намери позитиви и

...
Ядосан след поредната контузия, Дидие Дешан веднага намери позитиви и
Коментари Харесай

Дидие Дешан засипа с похвали Жиру и Мбапе след победата над Австралия

Ядосан след следващата травма, Дидие Дешан незабавно откри позитиви и потърси значимия човек в тима си след безапелационното 4:1 над Австралия в първия мач на международните първенци на Мондиал 2022.

Световното състезание, " това е неговото съревнование ", сподели Дидие Дешан за Килиан Мбапе, голмайстор и също по този начин направил асистенция във вторник вечерта. Парижанинът " издава доста мощ и успокоение ", удовлетворен бе треньорът на конференцията след края на срещата в Ал Уакра.

" Мисля, че започнахме доста добре в първите минути, доминирахме. Но получихме този гол, който можеше да бъде избегнат. Отборът реагира добре с изравнителния и втория гол, само че бяхме малко уплашени в края на първото полувреме. През втората част имахме доста повече надзор, доста положения, обстановки.

Вкарахме четири гола, това е нещо положително. Дори и да можехме да вкараме повече. Това е доста положително начало. Първият мач постоянно е значим, поздравления за цялата група, че успяхме да реагираме след всички усложнения, които ни съпътстват откогато сме пристигнали в Катар, стартира Дешан на евентуално най-посетената конференция от началото на шампионата.

Той похвали и Мбапе, и Жиру, който ще запомни мача с изравнения голов връх на Анри.

" Килиан към този момент е един от най-хубавите играчи в света. Той е цялостен с убеденост, излъчва доста мощ и успокоение. Говорих с него известно време, знаех, че ще бъде подготвен, тъй като той самичък си е конкуренция. Ако добави голове с глава към играта си, толкоз по-добре и за него, и за тима.

" Мисля, че при Жиру нямаше тежест за този голов връх. Може би вие, публицистите го притискате повече. Но той постоянно е бил значим за офанзивната сграда и игра на тима. Много е добре, че когато излезе от терена, беше приветстван от френските последователи. Казвал съм доста пъти, че едно такова огромно момче е потребно, стига да знаеш по какъв начин да го използваш, изясни още Дешан.
 Французите чупят върхове
Французите чупят върхове

Още след първия си мач
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР