Ядливи неща Поради температурните колебания, повечето храни трябва да стоят

...
Ядливи неща Поради температурните колебания, повечето храни трябва да стоят
Коментари Харесай

Нещата които за нищо на света не трябва да държите на перваза на прозореца

Ядливи неща

Поради температурните съмнения, множеството храни би трябвало да стоят надалеч от там, тъй като слънчевата светлина може да докара до повреждане.

Освен това и очевидното - храната е най-бързият метод да привлечете всевъзможни нежелани гадинки, като инсекти.



Чупливи предмети
10 неща в жилището, които ви разболяват
Много хора виждат, че се разболяват прекомерно постоянно или по незнайни аргументи. Опитват се да водят здравословен метод на живот, посеща...
Прочети повече
Особено през топлите месеци, когато прозорците стоят непрекъснато отворени, едно леко течение ще бъде задоволително да се сбогувате с обичаните си предмети.

Почистващи консумативи

Повечето препарати са доста чувствителни към измененията в температурите, което постоянно води до нарушение на качеството им и намаляване на действието им.

Огледала или предмети с огледални повърхности

Както при чупливите предмети, колкото и да е хубава светлината от прозореца и подобаваща за потреблението на огледало там, по-добре не забравяйте да го махнете, откакто сте го употребили, тъй като шансът да стане на късчета е доста висок.
Изхвърлете тези неща от вкъщи си, тъй като те единствено ви вредят
Мръсни чаршафи Нямаме самообладание, щом се приберем да се хвърлим в леглото и да се сгушим. Но това не постоянно е добра концепция, изключително към кр...
Прочети повече
Свещи

Под мощната директна слънчева светлина, множеството свещи ще стартират да се топят, фитилите им да се свлекат и това да ги направи неизползваеми.



Електроника и книги

На отворен прозорец, още веднъж в по-топлите месеци, когато времето непредсказуемо се трансформира за минути и стартират дъждове, книгите и електрониката са в заплаха, стоящи на перваза на прозореца.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР