XI-тата Национална конференция на ДПС започна при засилени мерки за

...
XI-тата Национална конференция на ДПС започна при засилени мерки за
Коментари Харесай

ДПС избира новите съпредседатели


XI-тата Национална конференция на Движение за права и свободи стартира при засилени ограничения за сигурност. Десетки служители на реда са ситуирани в периметъра към " Интер Експо Център ", където се организира събитието, а в самата зала всички посетители минават през инспекция през скенер. Партийното мероприятие ще се състои под мотото " Новото начало - дружно с хората " . В откритата му за медии част ще бъде показан отчетът на Националната конференция и ще има приветствия от част от гостите. С максимален интерес се чака обръщението на почетния ръководител на придвижването Ахмед Доган.

Основната задача на партийния конгрес ще бъде изборът на управление на Движение за права и свободи. Предложението на почетния преседател на Движение за права и свободи Ахмед Доган е лидерският пост да се раздели сред двама души - Делян Пеевски и дългогодишния народен представител и някогашен екоминистър Джевдет Чакъров , който е доктор по специалност.

Иначе по традиция националната конференция стартира с бурни възгласи " Движение за права и свободи ", " Движение за права и свободи ", " Движение за права и свободи " и в осъществяване на химните на Република България и на Европейския съюз .

Бившият ръководител на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ,, пристигна на Националната конференция на придвижването. За него е отредено място до бъдещия съпредседател на партията Делян Пеевски и зам.-председателя на Народното събрание Филиз Хюсменова, видно от разпределението на местата в залата.

Сред останалите посетители на събитието са зам.-председателят на ГЕРБ Даниел Митов и зам.-председателят на парламентарната група Теменужка Петкова, депутатът от Българска социалистическа партия Драгомир Стойнев, ръководителят на управителния съвет на Български земеделски народен съюз Николай Ненчев, президентът на КТ " Подкрепа " Димитър Манолов, вицепрезидентът на КНСБ Тодор Капитанов и други На първия ред измежду гостите са предстоящи президентът на Либералния интернационал Хакиме Ал Хаите, водачът на европейските либерали Греъм Уотсън и вицепрезидентът на АЛДЕ Илхан Кючюк.

На конференцията отсъства почетният президент на Движение за права и свободи Ахмед Доган.
 Пеевски гони олигарсите и Христо Иванов от Народното събрание
Пеевски гони олигарсите и Христо Иванов от Народното събрание

Христо Иванов се държи като куртизанка, продължи да подлага на критика Пеевски
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР