Бившият германски национал Марвин Компер защити решението си да остане

...
Бившият германски национал Марвин Компер защити решението си да остане
Коментари Харесай

Бивш германски национал защити решението си да остане в Локомотив

Бившият германски национал Марвин Компер защити решението си да остане в Локомотив (Москва) след инвазията на Русия в Украйна. Компер беше повишен от помощник до временен треньор в руския футболен клуб, след като сънародникът му Маркус Гисдол напусна страната след началото на военната операция, подобно на много други чуждестранни играчи и наставници.
 Гисдол напусна Локомотив (М), Воронин се раздели с Динамо (М) Гисдол напусна Локомотив (М), Воронин се раздели с Динамо (М)
" Започнахме през миналия октомври с цел да променим нещата, въведохме нова философия за целия клуб. Чувствам отговорност към хората, които са ни се доверили ", каза Компер за германския седмичник " Шпорт Билд ". 36-годишният специалист, който е играл за Хофенхайм, Борусия (Мьонхенгладбах) и РБ Лайпциг в Бундеслигата, както и за италианския Фиорентина и шотландския Селтик, добави, че много чужденци работят в клуба и че " хората, които опознахме тук, имат добро сърце и нямат нищо общо с политиката”.
 Маркус Гисдол: Не мога да работя в страна, чийто водач е виновен за офанзива в центъра на Европа Маркус Гисдол: Не мога да работя в страна, чийто водач е виновен за офанзива в центъра на Европа
" Виждам, че много хора в и около клуба са депресирани, замислени и интровертни заради ситуацията. Ние като отбор се опитваме да се съберем, да се концентрираме върху работата си и да не подведем играчите ", продължи той. Компер каза още, че той и семейството му са били критикувани в социалните медии, че не напускат Русия, въпреки че ежедневието продължава да е нормално и те се чувстват в безопасност. " Харесвам работата си и се чувствам в безопасност. Ако това се промени, ще вземем ново решение. Засега гледаме ден за ден ", допълни германецът.
 Носителят на Купата на Русия сдаде трофея след позорна загуба Носителят на Купата на Русия сдаде трофея след позорна загуба 3 март | 21:12  Маркус Гисдол: Не мога да работя в страна, чийто водач е виновен за офанзива в центъра на Европа Маркус Гисдол: Не мога да работя в страна, чийто водач е виновен за офанзива в центъра на Европа 1 март | 15:03  Гисдол напусна Локомотив (М), Воронин се раздели с Динамо (М) Гисдол напусна Локомотив (М), Воронин се раздели с Динамо (М) 1 март | 13:11 Още от Футбол свят  Венгер за изгонването на Санчес: Съдията умъртви мача в неверния миг, Фабиньо го измами Венгер за изгонването на Санчес: Съдията умъртви мача в неверния миг, Фабиньо го измами 9 март | 13:00 1363 1  Ван Дайк: Не губим доста мачове, само че от време на време се случва Ван Дайк: Не губим доста мачове, само че от време на време се случва 9 март | 12:42 765 1  Италиански национал може да си тръгне от Ювентус като свободен сътрудник Италиански национал може да си тръгне от Ювентус като свободен сътрудник 9 март | 12:17 1230 1  Аканжи е все по-близо до разлъка с Дортмунд Аканжи е все по-близо до разлъка с Дортмунд 9 март | 12:08 996 2  Анри и Шмайхел опазиха Санчес, италианските медии обаче го разкритикуваха Анри и Шмайхел опазиха Санчес, италианските медии обаче го разкритикуваха 9 март | 12:04 4584 9 Виж всички Водещи Новини  Бивш халф на Левски открит мъртъв в хотел Бивш халф на Левски открит мъртъв в хотел 9 март | 11:08 27917 27  Роман Абрамович получи първата публична оферта за Челси, до дни се чака и втората Роман Абрамович получи първата публична оферта за Челси, до дни се чака и втората 9 март | 09:23 15623 21  На Тервел Пулев му следва най-сериозното тестване в професионалната кариера На Тервел Пулев му следва най-сериозното тестване в професионалната кариера 9 март | 09:23 14293 19  Седем мача от Втора лига през днешния ден Седем мача от Втора лига през днешния ден 9 март | 09:26 8643 3  ПСЖ държи повече козове, само че Реал Мадрид има вяра в обрата ПСЖ държи повече козове, само че Реал Мадрид има вяра в обрата 9 март | 06:58 12530 34 Класиране Програма

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР