WPP, най-голямата рекламна агенция в света, се обедини с производителя

...
WPP, най-голямата рекламна агенция в света, се обедини с производителя
Коментари Харесай

Най-голямата рекламна агенция в света залага изцяло на AI

WPP, най-голямата рекламна организация в света, се сплоти с производителя на чипове Nvidia, с цел да сътвори реклами, употребявайки генеративен изкуствен интелект.

„ Генеративният AI трансформира света на маркетинга с невероятна скорост. Тази нова технология ще трансформира метода, по който марките основават наличие за комерсиална приложимост “, сподели основният изпълнителен шеф на WPP Марк Рийд в изказване.
-->
Платформата ще разреши на креативните екипи на WPP да интегрират наличие от организации като Adobe и Getty Images с генериращ AI, с цел да създават рекламни акции „ по-ефективно и в мащаб “. Това би разрешило на фирмите да създадат огромни размери рекламно наличие, като изображения или видеоклипове, „ по-персонализирано и поглъщащо “, прибавят от компанията.

Новият задвижван от AI мотор за наличие значи, че една и съща кола може да бъде сложена на улица в Лондон или на фотография в Рио де Жанейро, с цел да се насочи към бразилския пазар – всичко това без нужда от скъпоструващо произвеждане на място.

Точно както рекламните акции могат бързо да се приспособяват за разнообразни страни или градове, те също могат да бъдат персонализирани за разнообразни цифрови канали, като Фейсбук или TikTok, и техните консуматори.

" Можете да създавате доста тънко настроени акции, които да резонират с публика... От друга страна, можете да измислите мислени сюжети, които в никакъв случай не са съществували в действителния живот “, сподели Грег Естес, вицепрезидент на стратегиите за разработчици в Nvidia, сподели пред CNN.

Платформата е най-новият образец за това по какъв начин AI се внедрява бързо от огромни компании, с цел да усъвършенства продуктивността и да достави нови артикули на клиентите. Мнозина в рекламната и медийната промишленост са загрижени за заканите за работните си места заради метода, по който AI е в положение да събира информация и да основава образно наличие, неразличимо от фотографското.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР