Women`s Aid издадоха осъдително изявление и поискаха от ITV да

...
Women`s Aid издадоха осъдително изявление и поискаха от ITV да
Коментари Харесай

Women`s Aid отправя молба към ITV, тъй като Гари Голдсмит се появява в Celebrity Big Brother

Women`s Aid издадоха неоправдателно изказване и желаеха от ITV да обмисли по какъв начин „ появяването на Гари Голдсмит ще повлияе на дами, които са претърпели домашно принуждение “ след Кейт Входът на чичото на Мидълтън в Big Brother.

Благотворителната организация, която има за цел да постави завършек на домашното принуждение против дами и деца, споделя, че включването на Голдсмит в тазгодишния състав на Celebrity Big Brother изпраща знак към оживелите от принуждение, че „ тези закононарушения не се одобряват съществено. "

Голдсмит, който беше приет за отговорен за удара на четвъртата си брачна половинка Джули-Ан по време на разгулен спор през 2017 година, може да е един от първите, които ще изоставен шоуто, споделят специалисти по залагания. Той обаче споделя, че желае да покаже на всички другата страна на себе си и да остане за задачите три седмици.

Говорейки преди да влезе в къщата, той сподели: „ Ако ще играете Монополи, не Не се опитвайте да бъдете първи там. Така че, в случай че желаете да го извършите, пробвайте и спечелите. Но нямам проект...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР