WhatsApp се опитва да ограничи изтеглянията на всеки мултимедиен файл,

...
WhatsApp се опитва да ограничи изтеглянията на всеки мултимедиен файл,
Коментари Харесай

WhatsApp ограничава изтеглянето на снимки от телефона

WhatsApp се пробва да ограничи изтеглянията на всеки мултимедиен файл, изпратен като краткотрайно известие на телефона. Компанията въведе временни известия преди повече от година и оттогава до в този момент пусна няколко нови функционалности. Първо удължи времевите рамки, в които известието ще изчезне, позволявайки това да се случи след 24 часа, 7 дни и 90 дни. През август вкара нова актуализация, позволяваща изпращането на фотоси и видеоклипове, които могат да се гледат единствено един път. Сега, съгласно WABetaInfo, WhatsApp желае да вкара още една оригиналност в тази функционалност.

Потребителите на iPhone и на Android се чака да получат актуализация, забраняваща изтеглянето на всевъзможни медийни файлове, изпратени от функционалността за краткотрайни известия. Това ще деактивира опцията за автоматизирано евакуиране на всяка фотография, видео или GIF файл, посочен като краткотраен на нашите телефони с цел да се подсигурява поверителността на потребителите, предава. 

Въпреки това, към момента остава опцията потребителите да запазват медийни файлове ръчно като консуматори с избрани версии на Android към този момент имат тази функционалност, а потребителите на iOS могат да продължат да записват файлове, както постоянно. Бета версията ще бъде пусната за всички през идващите 24 часа.

За да активирате краткотрайни известия във вашия акаунт в WhatsApp, би трябвало да отворите името на контакта, където ще намерите опцията за активиране на краткотрайни известия и по-късно можете да го персонализирате, тъй че да изтрива известията в мечтаното от вас време. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР