Welcome to Bulgaria and have a nice път!Жестоки неравности по

...
Welcome to Bulgaria and have a nice път!Жестоки неравности по
Коментари Харесай

Бомба ли е паднала върху паркинга на Летище София? СНИМКИ

Welcome to Bulgaria and have a nice път!

Жестоки неравности по настилката на паркинга на Летище София - заложени капани от арматурни железа, които с неспокойствие чакат да тестват окачването на колите, минали през тях.

" Първото нещо, което вижда всеки, който идва в България. (Ако някой желае да си тества окачването на колата, то това е точното място за вас!) Да не приказваме, че това е хубавата част от него тъй като другата е затворена... ", написа Борислав Иванов в обществената мрежа Facebook и прикачва фотоси на разрушения паркинг на летището в столицата. 

Грозна е гледката, означават коментиращи обявата и се чудят по какъв начин смеят да желаят толкоз висока такса за престой на въпросния паркинг. Освен това огромна част от таксуващите машини не работили, научаваме от Ралица Христова, на която й се е наложило да обиколи част от тях, с цел да стигне до работеща.

" Онзи ден бях там. За 4 лева на час може малко да го пипнат. Погром цялостен! ", възмущава се софиянец.

Иначе неотдавна плъзна новината за " цялостната смяна " на Терминал 2 на Летище София - тази смяна щяла да започва следващата година. 

Старият терминал ще резервира своята достоверност на постройка с архитектурна стойност, само че ще бъде трансфорат във ВИП и ще предлага бизнес авиация.

Над 140 млн. лева ще бъдат вложени в летището, това съобщи изпълнителният шеф на " СОФ Кънект " Хесус Кабайеро, който си слага убийствена цел - надява се до 2028 година летището да стане 5-звездно. Би било повече от отлично да трансформира това в действителност.

Ние се надяваме строителните компании и Хесус Кабайеро да не не помнят за паркинга.



Снимки: Борислав Иванов

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР