WEKIWA SPRINGS, Флорида – Момче намери отровна змия в двор

...
WEKIWA SPRINGS, Флорида – Момче намери отровна змия в двор
Коментари Харесай

Момче от Флорида откри отровна змия в двора на Wekiwa Springs: „Мислех, че е плюшено животно“

WEKIWA SPRINGS, Флорида – Момче откри отровна змия в двор в Wekiwa Springs във вторник.

Анджело Оуенс, 9, сподели, че бил на открито да търси гущери в задния двор на баба си, когато видял змията зад една колиба.

„ Беше чак там обратно и не се движеше ", сподели Оуенс. „ Изглеждаше, че излиза от него, само че стоеше в действителност неподвижно. “

Оуенс обича природата. Змията, която откри, беше дълга четири фута. Беше почти толкоз дълъг, колкото Оуенс беше висок.

„ Първо се канех да го пипна, тъй като си помислих, че е плюшено животно, само че по-късно видях по какъв начин езикът му се движи “, сподели Оуенс.

Той видя източен диамантен тил. Те са родом от Флорида и варират сред три и шест фута дължина.

Оуенс сподели, че е извикал фамилията си и също по този начин е снимал малко видео в TikTok. Семейството се обади на голям брой служби, с цел да отстранен змията, само че сподели, че никой няма да се съгласи да го направи, базирайки се на отровата й.

След това фамилията се свърза с Боб Крос, локален трапец, и той взе змията от задния двор.

" Не знам по какъв начин е влезнал в двора им ", сподели Крос. „ Дървената им ограда към къщата им се спуска съвсем до земята. Той в действителност пропълзя под оградата им, с цел да влезе. “

FOX 35 интервюира Крос след огромни уловки в предишното. Той е забелязан на видео с питон към врата си. Крос не докосваше гърмящата змия.

Ан Макграт, бабата на Оуен, сподели, че в никакъв случай преди не е виждала гърмяща змия в парцела си. Тя е признателна, че не е ухапало.

„ Ако беше ухапан от това нещо, в случай че се беше доближил, можеше да е мъртъв тъкмо в този момент “, сподели Макграт.

Оуенс сподели, че прекарването е друга история за описване.

„ За първи път виждам какъвто и да е тип гърмяща змия “, сподели Оуенс.

Крос сподели, че ще заведе гърмящата змия в Откриването на влечуги Център в ДеЛанд. Отровата на змията ще се употребява за изработката на антивенин.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР