Warner Bros. Interactive желае отново да ви върне в света

...
Warner Bros. Interactive желае отново да ви върне в света
Коментари Харесай

Разкрито е новото DLC за видеоиграта Mortal Kombat 11

Warner Bros. Interactive желае още веднъж да ви върне в света на рисковата видеоигра Mortal Kombat 11. Издателят пусна извънреден видеоклип разкриващ новото DLC, именувано Kombat Pack . В него ще се завърне една остаряла звезда от предходните елементи от поредицата, Шанг Цунг.

Kombat Pack ще донесе на почитателите доста нови герои, като Nightwolf, Sindel, Spawn и още двама необявени персонажи. Все още няма информация кои ще са двамата непотвърдени герои, само че можем да добием някаква визия – на края на видеото чуваме звуците на моторна резачка, след което дисплеят се покрива с кръв. Kombat Pack се продава без значение за $39,99 или като част от премиум изданието на Mortal Kombat 11 против $99,99. Всички герои, скинове и съоръжение от допълнението ще бъдат пуснати последователно през летните месеци. За най-нетърпеливите обаче Шанг Цунг ще е наличен в стадий на ранен достъп още на 18-ти юни. Ако посетите Е3 събитието тази година, там също ще имате опцията да изпробвате боеца. DLC-то ще донесе по един скин за всеки нов въведен воин, дружно с още 19 спомагателни.

Самата игра Mortal Kombat 11 се изкачи стремително в класациите след дебюта си през април. Феновете утвърдиха обновената бойна система, само че не и микротранзакциите, въведени в тазгодишното издание, както и отбраната Denuvo. Въпреки това Mortal Kombat 11 е доста автентично попълнение във франчайз, дебютирал още през 1992г.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР