Взривът в Еленовка представлява убийство на заложници пред очите на

...
Взривът в Еленовка представлява убийство на заложници пред очите на
Коментари Харесай

Руският публицист Юлия Латинина: Русия се управлява не от Хитлер, а от Чикатило

Взривът в Еленовка съставлява ликвидиране на заложници пред очите на целия свят. Това написа в своя профил в Twitter съветският журналист Юлия Латинина.

" След видеото с отрязването на гениталиите на украински заложник и ударът с " Град " по пленените в Еленовка, с цел да се скрие съветският Освиенцим, би трябвало да признаем: Русия се ръководи не от Хитлер, а от Чикатило ", написа тя в обществената мрежа.

После видео с отрезанием яиц украинскому пленному и удара " Градами " по пленным в Еленовке, чтобы скрыть собствен Освенцим, надо признать: Россией правит не Гитлер. Ей правит Чикатило.
— Yulia Latynina (@YLatynina)

Латинина отбелязва, че пред очите на всички съветската страна се държи като терорист: убива заложници, насърчава садистите в армията и се жалва, че са я обидили.

Впервые на наших глазах государство ведет себя по какъв начин мелкие террористы: убивая заложников, поощряя садистов в войсках, и жалуясь, что это его обидели. Путин ведет себя, по какъв начин ХАМАС. Но это значит, что он уже понимает, что проиграл
— Yulia Latynina (@YLatynina)

" Путин се държи като ХАМАС. А това значи, че той към този момент схваща, че е изгубил ", счита Юлия Латинина.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР