Взел тежката машина от приятел, хидравликата й изпуснала Флагман.бг успя

...
Взел тежката машина от приятел, хидравликата й изпуснала Флагман.бг успя
Коментари Харесай

Вижте шофьора на крана, който предизвика голямата тапа край кв. Крайморие

Взел тежката машина от другар, хидравликата й изпуснала

Флагман.бг съумя да снима водача на крана, провокирал огромното запушване на основния път Бургас-Созопол. Това е мъж на забележима възраст към 45 година В първото ни живо предаване, което пуснахме от епицентъра на задръстването, той се показа за доброволец, който надали не е попаднал инцидентно на мястото и се пробва да помогне.

Близо 2 часа той остана неразделно до „ забърсаната ” рамка. Малко преди 17 часа обаче се наложи да се разкрие, защото на мястото пристигнаха чиновници на Автомобилната администрация (ДАИ) и желаеха документите му за крана.



От обясненията му пред инспекторите, които Флагман.бг съобщи онлайн, стана ясно, че взел крана от собствен другар, с цел да свърши „ някаква работа на Ченгене Скеле ”. Не познавал добре машината.

Според обяснението му, хидравликата на стрелата изтървала, тя сама се повдигнала нагоре и се блъснала в рамката. Самият той твърди, че доста се изплашил и че се радва, че очевидно има щастлива звезда, която го закриля, тъй като в случай че металното оборудване бе паднало върху някой автомобил, щеше да има жертви.

Мъжът даде пояснение пред инспекторите от ДАИ, след което реалокира крана на безвредно място.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР