Взехме решения за пълен цикъл от избори в София и

...
Взехме решения за пълен цикъл от избори в София и
Коментари Харесай

БСП сменя ръководствата в София и Бургас заради неизпълнение на решения на националното ръководство

" Взехме решения за цялостен цикъл от избори в София и Бургас. Наложи се да вземем това решение заради несъблюдение от градското управление на решения на националното управление. Не изключваме никого, социалистите в този момент вземат решение ". Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова след извършения Национален съвет на партията, съобщи Факти и Българска телеграфна агенция.

" Това че на някого не му харесва какви решения взима националното управление, не е съображение да лъжат. Заседанието стартира с кворум ", увери Нинова.

" Българска социалистическа партия застава зад Никола Шмит като претендент за ръководител на Европейската комисия ", сподели още ръководителят на Българска социалистическа партия.

" Европейски Съюз има потребност от промяна в метода на работа. Ще работим против двойните стандарти, за равноправно отнасяне на страните членки ", сподели и Кристиан Вигенин. Предлагаме европейска организация за развиване на изкуствения разсъдък - тя да се заеме с всички проблеми в тази област, добави той.

Националният съвет на Българска социалистическа партия се събрa, с цел да разиска съдружна формула за идните европейски избори, кактo и обстановката с дейностите на общинските съветници от Българска социалистическа партия, които поддържаха избора на краткотраен ръководител на Столичния общински съвет (СОС).

На 9 февруари управлението на Българска социалистическа партия смъкна доверието си от общинските съветници на партията в София. Те към този момент не съставляват Българска социалистическа партия, а единствено себе си и носят персонална отговорност за дейностите си в СОС, се споделя в позицията. На идващото съвещание на Националния съвет ще бъдат наложени съответни партийни санкции, съобщи тогава управлението на БСП
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР