Вярвате ли в прераждането? Това видео поставя доста въпроси. Това се

...
Вярвате ли в прераждането? Това видео поставя доста въпроси.
Това се
Коментари Харесай

Прасе дошло в храма и започнало да се „моли“. Хората се шокирали (видео)

Вярвате ли в прераждането? Това видео слага много въпроси.

Това се случило преди няколко години, само че този чудноват случай и до през днешния ден провокира доста диспути.

Случаят е в действителност извънреден. Мнозина приказват за прераждане, доста назовават ​​случилото се просто знамение, само че действителността и обстоятелствата не могат да бъдат изменени.

Въпросното прасе направило бездънен реверанс тъкмо пред будистки храм. Трудно ви е да повярвате? Вижте видеото:

На него се вижда прасе, коленичило пред будистки храм в Уенжоу, провинция Джъдзян в Китай. Снимки и видеоклипове на кланящото се прасе провокираха дейни диспути в китайските обществени медии за това какво прави животното.

Съобщава се, че прасето е останало на предните си крака в продължение на часове и е напуснало сцената едвам откакто група монаси са пристигнали и пеят будистко писание към него.

„ Въпреки че имаше доста зяпачи, които правеха фотоси или видеоклипове на прасето, то продължаваше да коленичи. Едва откакто един духовник излезе и му изпя сърдечната сутра, прасето си потегли “, разгласява консуматор, който твърди, че е очевидец на сцената.

Някои консуматори в обществените медии допуснаха, че прасето е отишло на поклонение, с цел да получи благословия за китайската Нова година. Други споделили, че животното търси храна или отмора. Трети консуматор заключил, че животното срада от заболяване.

„ Прасето страдаше от недостиг на витамин Е, за който колениченето е признак “, разгласява консуматор на Weibo.

По-късно притежателят на прасето на име Хуанг споделил, че животното е избягало от стопанството му явно в търсене на храна. Интересното е, че той е схванал за славата на прасето едвам откакто към този момент го бил заколил.

Собственикът съжалява, че е изпратил „ благочестивото прасе “ в кланицата. Хуанг споделя, че е отглеждал прасето повече от година. Местният фермер заподозрял, че прасето и още две са избягали от кошарата си, с цел да търсят храна.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР