Вярваме, че демокрацията има корени в обществото в Република Македония.

...
Вярваме, че демокрацията има корени в обществото в Република Македония.
Коментари Харесай

Външно: Губенето на време не е в полза на Македония

Вярваме, че демокрацията има корени в обществото в Република Македония. Референдумът е най-висша демократична процедура - с изразената воля на участвалите в него и с отчитане на тези, които не гласоподаваха. Това обявиха от Министерство на външните работи в позиция във връзка провелия се референдум в Македония.

Гражданите имаха свободен избор и над 90 % от гласувалите на този съвещателен референдум обявиха по безапелационен метод предпочитание страната да бъде част от европейската и евроатлантическата общественост. Техният глас е забележим и явен, заради което не може да бъде подценен.

Време е целият политически хайлайф на нашата съседка да покаже зрялост и да откри път към решението на сложните проблеми. Залогът е огромен – бъдещето на страната и бъдещето на всички нейни жители. Голямото болшинство от жителите са „ за “ участие в Европейски Съюз и НАТО.

Губенето на време не е от изгода нито за страната, нито за района. България ще продължи поддръжката си за нашите братя и сестри от Република Македония и интеграцията на страната в Европейски Съюз и НАТО.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР