Вярвам в неизбежната победа на Украйна в тази агресивна война,

...
Вярвам в неизбежната победа на Украйна в тази агресивна война,
Коментари Харесай

Военен експерт: Победата на Украйна в тази война е неизбежна

Вярвам в неизбежната победа на Украйна в тази нападателна война, която й е наложена от Русия. Това съобщи военният експерт Илия Налбантов в предаването " Нашият ден " по БНР. 
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 10949
Той също по този начин предвижда, че Русия ще капитулира, което ще докара до промени в международния ред.

Налбантов показа, че макар неговите упования, помощта на Запада не беше толкоз съсредоточена, колкото би му се желало. По думите му в огромната политика има други измерения, които имат по-дълбок темперамент за самата Русия.

Въпреки че даването на нужното оръжие отнемаше месеци, Налбантов съобщи, че Украйна продължава да напредва на бойното поле, макар неналичието на задоволително муниции. Той означи също, че в случай че самолетите F-16 бяха предоставени по-рано, обстановката щеше да наподобява по-различно.

Според Налбантов, триумфът на Украйна в тази война е неминуем. Той изрази увереността си, че Русия ще бъде принудена да капитулира пред Украйна. Това събитие, съгласно него, ще има световни последствия и ще промени света.

“Виждаме, че и без самолети армията на Украйна настава, въпреки и постепенно. Западният свят остави малка врата на Путин и кръга към него да отстъпи “, споделя той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР