Вярвам, че в такива трудни времена трябваше да се намерят

...
Вярвам, че в такива трудни времена трябваше да се намерят
Коментари Харесай

Димитър Илиев: Надявам се по време на мандата ми да бъде изграден нов национален стадион

Вярвам, че в такива сложни времена трябваше да се намерят мощни, смели хора, които да се впуснат в това предизвикателство. Много време България се люшка наляво, надясно и това се отразява на метода на живот. Това съобщи министърът на спорта Димитър Илиев в ефира на Българска национална телевизия.

За мен е голяма чест и предизвикателство да поема такава виновна позиция. Смятам да извървя моя път с достолепие и мисъл за младите и спортистите. Моята визия за спорта е, че той трансформира животи. Той е качество на живот - учи на дисциплинираност, на труд, дава полезности, които можеш да не успееш да развиеш в живота. Оснвовен приоритет ще бъде наличен спорт за всички, добави министърът на спорта.

Най-важно е какво ще мога да дам като принос, какви ще бъде реализирано. Ситуацията е извънредно разтърсена, има съмнение в държавното управление. Обществото загуби вяра. На мен ми е мъчно да приказвам като политик. Истински потрес за мен беше, когато ни избираха, да участвам в пленарна зала. Не съм си представял, че е такова ситуацията. Вижда се, че напълно съзнателно се приказват неща, които не са правилни. Начинът България да тръгне в вярна посока е да се обединим. Аз имам сектор, той е най-хубавият, и считам да работя с огромен възторг и сила, уточни Илиев.

Димитър Илиев изрази вяра по време на неговия мандат да бъде построен нов народен стадион.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР