Вярвам, че изпълнението на проекта ще бъде такова, каквото НКЖИ

...
Вярвам, че изпълнението на проекта ще бъде такова, каквото НКЖИ
Коментари Харесай

Желязков иска гара Подуяне да стане национално културно наследство

" Вярвам, че осъществяването на плана ще бъде такова, каквото НКЖИ да направи нужното да го трансформира в национално и културно-историческо културно завещание " . Това съобщи министърът на превоза Росен Желязков в публична гала за началото на реконструкцията на жп гара " Подуяне ".

Транспортният министър напомни откриването на гарата и уточни, че тя е емблематична за София, тъй като съдържа в себе си скъпи архитектурни детайли и такива, които не са и разрешили да се трансформира в културно-историческо завещание с национално значение.
 Обновяват софийските гари Подуяне и Искър
Обновяват софийските гари Подуяне и Искър

Ще се ремонтират приемните и инсталациите на гарите

Желязков посочи, че планът има за цел да освен да подсигурява достоверния тип на гарата, само че и да го подчертае . " Гражданското общество е извънредно взискателно и по осъществяването на детайлите ще се съди за отговорността на изпълнителите и на възложителите " , означи транспортният министър и добави, че гарата е значим детайл от градската среда.

Предстои още началото на реконструкцията на жп гарите " Искър " и " Карнобат " .

" Предизвикателството е основаването на една по-благоприятна градска среда, едно по-добро чувство, комфорт и сигурност ", добави министърът.
 Започва ремонт на три гари в София
Започва ремонт на три гари в София

Това са гара " Подуяне ", " Казичане " и " Искър "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР