Вярвам, че България ще излезе цяла от сегашната криза, на

...
Вярвам, че България ще излезе цяла от сегашната криза, на
Коментари Харесай

ШАХ! Кирил Петков си призна: На мен глас ми шепне!

Вярвам, че България ще излезе цяла от сегашната рецесия, на мен глас ми шепне, че България ще влезе в едно безвредно и положително пристанище. Нека имаме вяра, че това пристанище е пред нас. Това съобщи съпредседателят на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков, откакто постави цветя пред паметника на Стефан Стамболов по случай 137 години от Съединението на Княжество България и Източна Румелия, представен от БГНЕС.

И означи, че общата фантазия на българите за сигурност би трябвало да сплотява.

„ Независимо дали политиците са леви или десни те би трябвало да застават зад тази фантазия. Ние сме подготвени и да се съединим с всеки, който има вяра в тази идея, само че не сме подготвени да предадем тази фантазия на всички тези българи, за сметка на няколко хора, които да завоюват извънредно доста. Това е и границата, която ние начертаваме.

Всички, който е „ за “ идеята България да бъде просперираща, само че на каузи, освен на думи, ние виждаме като съдружен сътрудник “, разяснява още Петков, представен от БГНЕС. Той акцентира, че навръх днешния ден е значимо да се знае: Нито една непозната страна няма право да се меси в историята на България, която би трябвало дружно да напишем.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР