Вярна на стила си тя започна да залива страницата си

...
Вярна на стила си тя започна да залива страницата си
Коментари Харесай

Отварачката си почива от ВИП Брадър в Дубай, а уж страдаше за дъщеря си! Феновете я попиляха за новата й песен

Вярна на стила си тя стартира да залива страницата си в инстаграм със фотоси от тоалетните пространства и такива с храна, демонстрирайки жанр и класа с парите на новия си спонсор. Не излиза наяве кой съпровожда " хай дамата ", само че най-вероятно това е следващият й банкомат - Ангел Тенев - Свинаря.


Договорът на Отварачката с Брадъра изтече на 3 октомври, а формалната версия поднесена на феновете беше, че изпълнителката желае да излезе от играта, тъй като не може без щерка си Марая. Това не остана неусетно от почитателите й в мрежата.

Отварачката посрещна премиерата на новия си план „ Всичко неразрешено “ в Дубай.

Почитателите на лекия род обаче не са по никакъв начин въодушевени от песента и клипа.

Ето какво пишат те по форумите:

„ Тая единствено кепази другояче положителния план на Криско.Колкото и да се съблича откъм рапиране не може да го докара,ама какво и пука,нали спонсора заплаща “.

„ Дано не я види Марая по този начин разголена, тя е дама и ще е огромна изненада за детето и. Уж доста страдаше за детето си а го заряза и хукна за Дубай. Дама е това. Чупки, стойки огромен срам “.

„ Така, чух песента и считам, че е дала едно 20 бона на вяръра, ужасяващ, неграбващ бийт, криско й го е дал едвам й вземе парите, текстът е отврат, а опитът й да звучи като комбинация от Шон Пол и Джери Никол е поразителен. Тя си мисли, че като песента е от криско и ще е огромен шлагер, а пък той им ги прави едни и същи хахахах “.

„ Тая доста е закъсала на всякъде с едни и същи облекла в къщата по изявленията в клипове другояче дарения прави смешница на всякъде с нейните постановки като имаш пари си купи облекла първо “.

„ Миче,дядката да ти даде пари и си купи облекла подобаващи за рап.Ама то и облеклата да купиш не можеш да рапираш.Я си спри при дядката да те устоя.Нали щеше да съдиш Мегз като ти сподели, че си компаньонка.? “.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР