Вярата в астрологията е въпрос на личен избор. Едни смятат,

...
Вярата в астрологията е въпрос на личен избор. Едни смятат,
Коментари Харесай

Сряда, 4 ноември - Подходящо време за консултации с адвокати, счетоводители и застрахователи

Вярата в астрологията е въпрос на персонален избор. Едни считат, че тя дава на хората съответни познания и данни, които ще им оказват помощ в живота, а други – че въобще не трябва да й се има вяра. Но и най-големият черноглед ще се съгласи, че е постоянно добре да сме с една прогноза напред.

Така или другояче мнозина стартират деня си с астрологичната прогноза, по тази причина ви предлагаме да сверявате всяка заран дневния си бизнес график си с предвижданията на нашите астролози. Става дума за две дами, чиято работа се основава на дълготраен опит и висок професионализъм.

Сряда, 4 ноември - Подходящо време за съвещания с юристи, счетоводители и застрахователи.

Денят се ръководи от Меркурий, който потегля напред. Това е уместно време за съвещания с юристи, счетоводители и застрахователи. Макар че през днешния ден Меркурий потегля напред, не бързайте да подписвате контракти и да стартирате нови бизнеси и действия. Все още Луната е намаляваща, а Марс, който е обвързван с новия бизнес, е ретрораден. Днес денят ще е доста прочувствен, изпълнен със мощни усеща. Времето е уместно за образуване на изложения, концерти, търговия с картини и творби на изкуството. Особено подобаващ ден е, в случай че се занимавате с медитативни и окултни практики, както и в случай че имате желание да посещавате църкви и манастири. Избягвайте да купувате парцели, както и да правите каузи, свързани с държавната администрация.

Днес е изключително значимо да слушате интуицията си, а в случай че сте под огромно напрежение, е добре да слушате релаксираща музика.

Сряда е ден, в който ще би трябвало да деянията доста повече воля и самостоятелност при реализирането на проектите си за деня. Ако започнете да слушате прекалено много други хора, ще се объркате и ще би трябвало да платите немалка цена - безпорядък и неспособност да отговорите на упованията си. Много е значимо да не си позволявате да бъдете подвластни от други хора - не и през днешния ден! В сряда вашата мощ ще бъде вашата лична упоритост, а най-големият ви зложелател ще бъде мързелът или страхът. Днес ще очаквате диалог или развиване на събитие, обвързвано с жена, родена под знака на Козирог, Телец или Дева или с подобен асцендент. Не разчитайте на обещания, тъй като през днешния ден е значимо да запазите самостоятелност и автономия в дейностите си. Домашните или фамилните ви проблеми ще се нуждаят от нов метод за намиране на решение. Денят носи вести от други градове или страни, които може да са значими за персоналния ви живот, а може и да са от публично значение.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец , през днешния ден ще имате защо да се притеснявате. Причините за това ще бъдат свързани основно с вашите упования, чиято реализация се забавя или за които нямате информация. Днес във вашите дейности не разчитайте на хора, които живеят отвън вашия регион. Това ще бъде удобен ден за извършване на покупки и покупки за дома. Днес бягайте от разпалващи се спорове както във вашия дом, по този начин и отвън него.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог , през днешния ден ще бъдете натоварени с разнообразни задания, свързани със фамилията или работата ви. Добре е, че ще имате задоволително сила и запаси, с цел да ги реализирате. Сряда е ден, в който е евентуално да получите пари в фамилията или посредством работата си. Този ден ще бъде запомнен с непредвидени срещи и събития.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей , за вас несъмнено сряда ще бъде денят на мощни контрасти и непредвидени обстановки. Днес не е нужно да провокирате ориста с разнообразни прибързани дейности от ваша страна. Ако през днешния ден си позволите да участвате в спор, бъдете подготвени за неприятни последствия. В същото време този ден ще бъде удобен за пътешестване, изключително в случай че е обвързвано с значима цел или задача. Денят ще изненада мнозина с непредвидени пари или финансови вести.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби , сряда ще бъде прочувствен ден за вас, в който ще ви бъде мъчно да слушате разсъдъка и да действате практично. Импулсивните дейности ще основат комплициране или напрежение в всекидневието ви. Ще ви е мъчно да контролирате личните си стремежи - да извършите нещо, да отидете някъде или да се срещнете с някого. Новините, които ще научите през този ден, ще бъдат забавни и потребни за вас. Но могат да се случат неща, които ще ви озадачат, тъй като ще дойдат от ненадейно място или човек.

Прогнозата приготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.

Маргарита Борисова е приключила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва другите аспекти на финансовата астрология, създава астрологични разбори на компании и дава рекомендации за бизнес решения. Тя е създател и основател на асоциация „ Захир” (zahirbg.org), която оказва помощ на хората да намерят правилните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си визити в Перу, където учи най-хубавите шамански практики, както и традициите на инките и техните способи за лекуване на съзнанието.

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред главните акценти в активността й са бизнес и финансовата астрология, в това число определянето на циклите на придвижване на валути, артикули други. Автор е на няколко книги и голям брой изявления по специалността си.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР