Вярата в астрологията е въпрос на личен избор. Едни смятат,

...
Вярата в астрологията е въпрос на личен избор. Едни смятат,
Коментари Харесай

Четвъртък, 24 септември – Не започвайте нищо ново, не откривайте фирма

Вярата в астрологията е въпрос на персонален избор. Едни считат, че тя дава на хората съответни познания и данни, които ще им оказват помощ в живота, а други – че въобще не трябва да й се има вяра. Но и най-големият черноглед ще се съгласи, че е постоянно добре да сме с една прогноза напред.

Така или другояче мнозина стартират деня си с астрологичната прогноза, по тази причина ви предлагаме да сверявате всяка заран дневния си бизнес график си с предвижданията на нашите астролози. Става дума за две дами, чиято работа се основава на дълготраен опит и висок професионализъм.

Четвъртък, 24 септември – Не започвайте нищо ново, не откривайте компания.

Управителят на Везните – Венера, придава на знака неизменим блян към всичко прелестно. Везните са най- огромните естети всред всички в зодиака. Всичко, до което се допират ръцете им, би трябвало да е красиво, в противоположен случай настроението им бързо се скапва. Те са изтънчени ценители на изкуството. Между тях има доста известни художници, артисти. Благодарение на изкусните си обноски и привлекателната си осанка Везните имат триумф в обществото, а естествената им мекост ги прави незаменими миротворци. Те умеят да вършат рационални взаимни отстъпки.

При тях точката на равновесие е доста неустойчива и Везните непрекъснато се двоумят. Умението да виждат и двете страни на модела постоянно ги прави нерешителни.

Сутринта от 7.12 часа до 8.13 часа е часът на Юпитер и всичко, обвързвано със фамилията и дома като поправки, преустройства, е добре да се разиска сутринта на кафе точно в този интервал на деня. Ако имате някакви обществени изяви или срещи с представители на властта в този час, ще ви върви. Избирайте деликатно с кого контактувате.

От 8.13 часа до 9.14 часа - под напрежение интервал за другарство с брачния или бизнес колегата. Избягвайте и правилните си другари, тъй като могат да зародят непредвидени разногласия. Добре е по това време към този момент да сте отпътували за работа, тъй като има риск от спорове с околните си, с които живеете. Времето е уместно за пътувания и осъществяване на курсове, събрания, онлайн срещи.

От 9.14 часа до 10.15 часа - удачно време за всевъзможни действия, свързани с ИТ решения и вложения. Успешен интервал за създаване на планове, уеб сайтове, онлайн реклама, образования по интернет.

От 10.15 часа до 11.18 часа – планетите в този час ще поддържат дейностите ви, свързани с политически планове, хазарт, изкуство, алкохолен бизнес и обществени изяви. Ако вършите нещо на драго сърце или работата ви е обвързвана с предмети на лукса, ще имате триумф. Ще ви върви и в случай че инвестирате в тези сфери, само че внимавайте за подводни камъни. Добро време за покупка на парцели, изключително покрай водоизточници.

От 11.18 часа до 12.20 часа - положително време за държане на речи, обществени изяви. Определено ще ви чуят, тъй като ще имате мощност и сила. Но избягвайте съвещания с юристи и завеждане на каузи, тъй като има риск от неразбирателства, нараснало напрежение и спорове.

От 12.20 часа до 13.22 часа – рисков интервал, в случай че сте решили да инвестирате онлайн. Избягвайте пътешестване със самолети и ИТ технологии, както и вложения в недвижими парцели. Не правете интервенции, изключително в случай че става въпрос за кости, стави и корем.

От 13.22 часа до 14.23 часа – внимавайте, тъй като в случай че преговаряте или подписвате контракти с представители на властта, съвсем несъмнено е, че ще се стигне до скандал. Изчакайте няколко дни. Не е положително време и да стоите у дома и да работите в домашна конюнктура, тъй като има възможност да се изпокарате с всички. Излезте на открито, променете мястото си на работа и на срещи. Не харчете пари и не правете вложения. Ако имате каузи, свързани с споразумяване на наследства, могат да се появят непредвидени трудности.

От 14.23 часа до 15.25 часа – ще реализирате в точния момент всевъзможни ексцентрични решения, свързани с дом, строителство, селско стопанство, недвижими парцели. Ще имат триумф и при рискови вложения в областта на античното изкуство и други исторически полезности.

От 15.25 часа до 16.28 часа – ще усетите продължаващото напрежение, обвързвано с Марс. Съветваме Овните и Везните да заобикалят разногласия и да вършат взаимни отстъпки. Не пътувайте и не подписвайте контракти.

От 16.28 часа до 17.30 часа – в този час ще процъфтяват свободните специалности, работещите в ИТ бранша, както и във всички сфери, в които се изисква нововъведение и креативност. Добре ще са повлияни и финансови интервенции като рискови вложения с криптовалути и разплащания онлайн.

От 17.30 часа до 18.31 часа – в този час ще имат триумф при решение на значими въпроси благодарение на другари и сътрудници. Внимавайте за секрети и подводни камъни. Не се карайте за пари и не обсъждайте финансови въпроси.

Прогнозата за вашия ден приготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.

Маргарита Борисова е приключила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва другите аспекти на финансовата астрология, създава астрологични разбори на компании и дава рекомендации за бизнес решения. Тя е създател и основател на асоциация „ Захир” (zahirbg.org), която оказва помощ на хората да намерят правилните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си визити в Перу, където учи най-хубавите шамански практики, както и традициите на инките и техните способи за лекуване на съзнанието.

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред главните акценти в активността й са бизнес и финансовата астрология, в това число определянето на циклите на придвижване на валути, артикули други. Автор е на няколко книги и голям брой изявления по специалността си.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР