Вулгарен пост в социалните мрежи, написа лидерът на ИТН Слави

...
Вулгарен пост в социалните мрежи, написа лидерът на ИТН Слави
Коментари Харесай

Трифонов: Едно време порното започваше след полунощ, сега клатените са българските граждани

Вулгарен пост в обществените мрежи, написа водачът на Има Такъв Народ Слави Трифонов. Поводът са измененията в Изборния кодекс.

„ Едно време порното по малкия екран започваше след среднощ и свършваше някъде към 5-6 ч. сутринта. Вчера порното в Правната комисия на Народното събрание е почнало още следобед, траяло е цяла нощ и е свършило чак в 8 сутринта. Това порно не е било прелестно за гледане, тъй като в действителност си е било извратения “, разяснява той.

Той прави ретроспекция на актуалната обстановка.

„ В 45-ото Народно заседание, с помощта на „ ИТН ”, беше признато да има напълно машинно гласоподаване в изборните секции с над 300 души. Защото беше извънредно време да се спрат всички дългогодишни шашми с хартиения избор и с мъкненето на чували с бюлетини. Включително от депутати, които сякаш оказват помощ на бременни дами. В снощната извратения ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия са върнали хартиената бюлетина. Нещо повече - те на практика са премахнали и машинното гласоподаване, като и него са го трансформирали в хартиено гласоподаване. По предложение на Десислава Атанасова от ГЕРБ машините ще изкарват не контролни разписки, а изтъквам – „ бюлетина от машинно гласоподаване ”. Тоест,
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР