Второто дете от Русе, което бе поразено от мълния, се

...
Второто дете от Русе, което бе поразено от мълния, се
Коментари Харесай

Второто дете от Русе, което бе поразено от мълния, се събуди

Второто дете от Русе, което бе изумено от гръмотевица, се разсъни. Инцидентът стана на стадион " Дунав " през вчерашния ден и порази две деца.

Преди обед, след извеждане от медикаментозния сън и възобновяване на дейно непринудено дишане, оживялото дете е екстубирано и оставено под наблюдаване. С течение на времето момчето стартира да става контактно и съответно.

Със съдействието на Министерство на здравеопазването бе осъществена консултация по телефона с доктор Христо Пседерски от детска реанимация - " Пирогов ". Според специалиста държанието на лекуващите екипи е вярно и не се постанова все още детето да бъде превозено в друго лечебно заведение, съобщи Нова тв.

Все още битката за живота на детето продължава, защото медиците се борят с затруднения от увредите от мълнията. Продължава се лекуването, проучванията и консултите със експерти.

В сряда вечер едно от децата, които бяха ударени, умря. То е било докарано в болничното заведение в положение на клинична гибел, без сърдечна и дихателна активност.

В продължение на час екипите са го реанимирали.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР