Второто дете на холивудските актьори Дженифър Гарнър и Бен Афлек

...
Второто дете на холивудските актьори Дженифър Гарнър и Бен Афлек
Коментари Харесай

"Здравейте, аз съм Фин": Дъщерята на Дженифър Гарнър и Бен Афлек вече е момче

Второто дете на холивудските артисти Дженифър Гарнър и Бен Афлек за първи път се показа публично с новото си име.

15-годишната Серафина Роус към този момент се споделя Фин и приказва за себе си като момче. Фин беше облечен черен костюм с панталон, носеше вратовръзка и беше късо подстриган, когато се появи в черква в Чарлстън, Западна Вирджиния, за възпоменателната работа на дядо си – бащата на Гарнър.

Фин беше сниман с новата си прическа още през февруари тази година, само че за първи път той се показа представи обществено с новото си име.

„ Здравейте, споделям се Фин Афлек “, съобщи младежът, откакто прочете стих 8, глава 16, от Книгата на притчите: „ По-добре малко с истина, отколкото големи доходи с несправедливост “.

Церемонията беше излъчена онлайн във Facebook.

Дженифър Гарднър разгласи гибелта на татко си предишния понеделник в Инстаграм, като заяви, че той е умрял в мир.

„ Благодарни сме за нежното държание и тихата мощ на баща. За метода, по който се дразнеше с палава усмивка, и за метода, по който остана в ролята на постоянно търпеливия татко. Благодарни сме за неговата работна нравственос, водачество и религия “, написа актрисата.

Гарнър и Афлек имат още две деца – 18-годишната Вайълет Ан и 15-годишния Самуел.

Двойката се раздели през 2015 година и завършиха развода си през 2018 година, само че двамата артисти поддържат другарски връзки.

През 2022 година Бен Афлек се ожени за певицата Дженифър Лопес, чиято 16-годишна щерка Еме Марибел Муниз употребява неутрални местоимения за пола си и бързо се сближава с Фин.

На 12 февруари двамата бяха снимани дружно на улица в Лос Анджелис.

Първите подмятания за новото име на Серафина Роус пристигнаха няколко дни по-рано, когато тя беше снимана да прегръща майка си на спирката на учебния си рейс. На фотографията името Фин може да се види избродирано върху раницата им.

Тийнейджърката от години е с момчешка прическа и постоянно се снима в по-мъжки облекла.

15-годишното момиче е единствено едно от няколкото деца на звезди, които вземат решение да трансформират своята идентичност.

Джей Ло за първи път обществено показа променената Еме през юни 2022 година, преди да пеят дружно пред аудитория.

Синът на актрисата Джейми Лий Къртис се показва в общественото пространство като трансджендър от 2021 година Том към този момент е Руми.

Бившият състезател на „ Маями Хийт “ от НБА Дуейн Уейд показа в шоуто на Елън Дедженеръс през февруари 2020 година, че има нови „ функции и отговорности “, откогато щерка му Зая става транссексуална.

„ Със брачната половинка ми се опитваме да съберем колкото се може повече информация, с цел да сме сигурни, че даваме на детето си най-хубавата опция да бъде най-хубавото от себе си “, разяснява Уейд.

„ Ние сме горди родители на дете в ЛГБТК+ общността, а също по този начин сме горди съдружници “, добави още той.

По-рано имаше спекулации че дъщерята на Анджелина Джоли и Брад Пит – 17-годишната Шайло, е трансформирала пола си след мнения на родителите ѝ по отношение на нейната полова еднаквост.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР