Втородивизионният Локомотив (Горна Оряховица) привлече нападателя Диян Христов, който за

...
Втородивизионният Локомотив (Горна Оряховица) привлече нападателя Диян Христов, който за
Коментари Харесай

Локо ГО привлече Диян Христов от Нефтохимик, чака и Джихат Кямил

Втородивизионният Локомотив (Горна Оряховица) притегли нападателя Диян Христов, който за последно играеше в тима на Нефтохимик. Христов идва в железничарския град със съдействието на някогашния президент на клуба Георги Бижев, който още веднъж е помолен да оказва помощ за излизане от сложната обстановка.

Любопитното е, че идвата събота в срещата от 4-ия кръг във Втора лига се срещат точно Локомотив (ГО) и бургаския Нефтохимик, само че сделката при прехвърлянето е в тази среща Христов да не играе.
Известният с прякора си Терминатора голаджия имаше съдбоносен принос за влизането на Нефтохимик в професионалния футбол, само че след направената селекция му се отреждаше второстепенна роля.

Локомотивци са в усилени договаряния с Джихат Кямил, който за последно игра в Арда и в ЦСКА 1948. Кямил е свободен сътрудник и до няколко дни би трябвало да даде отговор, като в клуба имат вяра, че ще бъде позитивен.

Още петима души от юношите (старша възраст) стартират тренировки с Локомотив (ГО), като е евентуално те да бъдат картотекирани за идната среща. Локомотив е единствено с една точка от първите три кръга, като най-незаслужена беше загубата отКариана Ерден. Тимът сътвори шест чудесни голови положения, само че хората начело се скъсаха да изтърван. Сега с привличането на Христов и Кямил опитът в офанзивата би трябвало да се усили.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР