Второ денонощие 77-годишната Елена Паскова от Чепеларе е в неизвестност,

...
Второ денонощие 77-годишната Елена Паскова от Чепеларе е в неизвестност,
Коментари Харесай

Второ денонощие десетки издирват възрастна жена край Чепеларе

Второ денонощие 77-годишната Елена Паскова от Чепеларе е в неопределеност, а десетки доброволци, служители на реда и пожарникари я издирват край писта " Мечи чал ".

За последно дамата е видяна в този регион. Обявена е за национално търсене, а нощес избавителната акция е прекъсната поради мощния снеговалеж.

В обществените мрежи синът й Христо Пасков помоли за помощ всички родопчани, с цел да открие майка си. Той изясни, че в понеделник към 10 часа тя е ходила до пощата в Чепеларе, с цел да си вземе пенсията. След това се е изгубила в покрайнините на града. Пасков е съумял да се свърже с нея към 17 часа и майка му е споделила, че не се усеща доста добре, само че връзката прекъснала бързо.

Издирването продължава и тази заран със следово куче, заяви пред " Смолян новини " шефът на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи старши комисар Костадин Пачеджиев. В акцията вземат участие над 70 души. Освен полицията и доброволци, вземат участие още пещерняци, горски чиновници, пожарникари и планински спасители от Пампорово и Чепеларе. 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР