Вторник, 10 август - Пазете се от нереалистични очакванияТози вторник

...
Вторник, 10 август - Пазете се от нереалистични очакванияТози вторник
Коментари Харесай

Вторник, 10 август - Пазете се от нереалистични очаквания

Вторник, 10 август - Пазете се от нереалистични упования

Този вторник Венера се опълчва на Нептун. Подобно разположение на планетите може да повлияе на по този начин наречения спор сред земната и божествената обич. Това може да се отрази като прелъщение да поискате да се отдадете на нереалистични и прекомерно идеалистични хрумвания, които, в последна сметка, да не се осъществят и да ви изпълнят с отчаяние.

Накратко - мечтайте, само че този вторник, както и в сряда, не взимайте никакви значими решения. Нептун въздейства на това да сме под мощното въздействие на илюзиите.

А ето какво да чакат представителите на обособените зодии: Овните с наслада ще оказват помощ на сътрудници и бизнес сътрудници – както със препоръки, по този начин и финансово. Възможно е даже да ударят едно рамо на конкуренцията. За тях обаче е добре да си вършат сметката, най-много когато става дума за финансова възвръщаемост на вложенията и да не бъдат наивни.

Телците би трябвало да са изключително деликатни, когато взимат решения, свързани с експорт на артикули или фондови пазари. Препоръчително е да заобикалят хазартни действия, в противоположен случай ще натрупат потребен, само че доста горчив опит.

За Близнаците е целесъобразно да не са алчни и да се придържат към рутинните си задължения и отговорности.

Раците могат умерено да влагат финансите си в разнообразни държавни схеми, защото те ще им подсигуряват повече непоклатимост и възвръщаемост. Като цяло денят дава обещание да е доста удобен за тях най-много във връзка с увеличението на активите им.

За Лъвовете е значимо да не не помнят, че огромни вложения се вършат единствено с добре планувани дейности и никакви импулсивни решения. Ако имат някакви терзания, е добре да си възстановят вътрешното успокоение, като си създадат дребни дарове - да вземем за пример си купят елегантни облекла, които ще ги накарат да се усещат „ кралски “.

Представителите на зодия Дева ще положат неимоверни старания, с цел да икономисват, само че позициите на планетите са такива, че няма да имат шанса да попаднат в категорията на топ пестеливците. Не би трябвало да съжаляват доста – просто са във фаза на разточителства, която няма да продължи дълго.

Везните е добре да изработят съглашение, на чиято основа най-сетне да стъпят взаимоотношенията им с сътрудниците в бизнеса. Тази стъпка е значима за тях, тъй като, въпреки и за спечелването на доверието им да би трябвало да се положат големи старания, те не би трябвало да губят религия в другите – изключително когато поемането на задължения е подкрепено с подписи.

За Скорпионите в този момент е идеалното време да стартират и втора работа. Като цяло денят е добър за взимане на решения, които ще повлияят на увеличението на финансите им.

Стрелците ще са доста въодушевени и няма да се тормозят да рискуват. В същото време всяко тяхно решение ще е взето след доста размисъл и неведнъж разиграване на разнообразни сюжети.

Козирозите могат да влязат в съществени пререкания със свои близки или бизнес сътрудници по разнообразни финансови въпроси. Препоръчително е да не отстъпват от позициите си, само че да ги излагат аргументирано, което значи – невъзмутимо и с доста доказателствени тези.

За Водолеите е целесъобразно през днешния ден да влагат единствено в творби на изкуството. Ще получат сериозна възвръщаемост след години.

Рибите ще имат чувството, че към тях избухват десетки финансови мини. Но ще държат протичащото се под надзор, поради което нямат учредения да се тормозят.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР