Вторият сезон на Ергенът приключи, някои от участничките продължиха да

...
Вторият сезон на Ергенът приключи, някои от участничките продължиха да
Коментари Харесай

Скандална участничка в Ергенът вече е бременна

Вторият сезон на " Ергенът " завърши, някои от участничките продължиха да си разменят " вежливост " в обществените мрежи още известно време, само че никой не предполагаше, че една от най-провокативните от тях няколко месеца по-късно ще е в трепетно очакване на първото си дете.

Става дума за скандалната Габи Бланко, към която се въртяха не един или два абсурда в сантименталното риалити шоу. Щастливата вест заяви персонално тя във фейсбук профила си и съумя да изненада съвсем всичките си почитатели, които не я виждаха още години в тази роля. Именно нахаканата брюнетка бе измежду тези, които най-вече се заяждаха с Пам Велидис и с Елена, а на Пам даже се подиграваше искрено, тъй като е пухкава.

Всъщност признанието, че чака дете Габриела направи в отговор на един от въпросите, които й задаваха в мрежата. Причината е ясна - тези, които я следват са забелязали, че тя е с изменена фигура от нормалното.

Все още не излиза наяве кой е бащата на бебето, дали то е било планувано или е изненадало бъдещите си родители, както и дали Габи има желание да свива типичното фамилно гнездо, минавайки под венчилото.

Самата Габриела още в риалити формата изтъкваше, че не е работила нито ден през живота си и няма такова предпочитание, а вместо това желае да има до себе си хубав и богат мъж, който да я гледа като принцеса. Е, дали го е разкрила в реалност, занапред ще излиза наяве.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР