Вторият сезон на един от сериалите, който следя със снизходително

...
Вторият сезон на един от сериалите, който следя със снизходително
Коментари Харесай

Вещиците от Ийст Енд: Какво ли ще стане в края на втория сезон?

Вторият сезон на един от сериалите, който проследявам със снизходително любознание, " Вещиците от Ийст Енд ", доближава към финалния 13 епизод.

В центъра са учителката по изкуство в скромния крайбрежен град Джоана Бошомп, която приготвя дисертация за магическите практики и заклинания и нейните пораснали дъщери – рационалната и дисциплинирана, работеща в библиотеката Ингрид и красивата, импулсивна барманка Фрея. Историята се завихря още повече след трагичният край на първи сезон.

Съспенсът в свръхестествената драма по едноименната книга на Мелиса де ла Крус повишава градусите, интригите се заплитат една в друга. Към фамилията на Джоана Бошомп, бунтовни и прокълнати от властният и всесилен татко и държател на Асград, се включват брачният партньор й и сестра й Уенди, появилият се " разкаял " се брат, обречените на ранна гибел и непрекъснати прераждания без спомен за предходния живот деца на Джоана, Фрея и Ингрид, както и братята Гардинър, получили отнетите от майка им сили след проваленото й възмездие и гибелта й.

Историята се базира на северните легенди, магическите практики от древността и Средните епохи, смесва се с делничното. Удоволствието съгласно мен е освен за феновете на жанра, а и за тези, които харесват прелестната актьорска игра на имена като Джулия Ормонд, Медхен Еймик... За страдание заради гибелта на героинята си Пенелъпи Виктория Мадисън не взе участие във втория сезон.

Приказно и действителност... бяло и черно, което не всеки път е отделено... Защото както всичко във забележимия и невидимия свят, цветовете са доста повече...

Последните два епизода от втория сезон на " Вещиците от Ийст Енд " са в сряда по Fox Live.

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР