Втори преглед ще реши дали голмайсторът на Левски и българското

...
Втори преглед ще реши дали голмайсторът на Левски и българското
Коментари Харесай

Все още не е ясно дали Костов ще ляга под ножа

Втори обзор ще реши дали голмайсторът на Левски и българското състезание през миналия сезон Станислав Костов ще се подложи на интервенция. Смяташе се, че той ще остане в Мюнхен и непосредствено ще претърпи намеса поради леко скъсване на сухожилието на адуктора, оповестява вестник "24 часа ".

Впоследствие беше решено нападателят да се прибере в България и да води самостоятелна подготовка на "Герена ", да бъде направено ново проучване и чак по-късно да се реши дефинитивно дали обстановката изисква наложителна оперативна интервенция, или казусът може да бъде отхвърлен и медикаментозно, и с повече отмора.

Костов бе изпратен от управлението на Левски в клиниката на дългогодишния доктор на Мюнхен 1860 Ерих Рембек. От проучванията стана ясно, че контузията в адуктора е по-сериозна от предполаганото. Благоевградчанинът бе малтретиран от разнообразни проблеми през последните месеци.

Той доигра шампионата с постоянно слагане на обезболяващи инжекции, като пропускаше тренировки заради съществени болки в коляното, само че се постановяваше да играе в публични мачове макар травмата. Още болките в коляното му не бяха отшумели, когато Костов получи травма на адукторите по време на лагер на националния тим.

Нападателят бе възобновен и организира огромна част от лятната подготовка на Левски. Травмата обаче се възобнови след началото на сезона и Костов още веднъж излезе от строя и проектите на Петър Хубчев. Нападателят не е играл от злополучния реванш с АЕК Ларнака в Лига Европа на 1 август. След възможна интервенция Костов би се възстановявал към месец.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР