Втори февруари 2020 г. - 02.02.2020 г. Вселената ни дава

...
Втори февруари 2020 г. - 02.02.2020 г. Вселената ни дава
Коментари Харесай

Магическата дата 02.02.2020 г.

Втори февруари 2020 година - 02.02.2020 година Вселената ни дава късмет да стартираме нова фаза от живота.

- съгласно нумеролозите ще бъде в действителност магически ден за всички дами. Тази композиция от цифри се случва един път на хилядолетие, тъй че не пропускайте шанса да употребявате магията на числата и да измененията живота си към по-добро. 2 февруари ще бъде кондензиран с силата на Юпитер. Това е мощен ден за мъжете, само че точно дамите ще получат опцията да правят чудеса. Основното е да се възползвате от момента и да прекарате деня вярно.

Дори в случай че апатията надвива в този момент и силите са ви на минимума, скоро всичко ще се промени. Не се опасявайте от смяната, поучават от zajenata.bg.

Мъжката сила е царувала прекомерно дълго. Сега всичко стартира да се трансформира в интерес на женската сила и светът стартира да се движи натам, където дамата желае.

Как да прекарате този ден?
На първо място, на 2 февруари би трябвало да изречете своите стремежи, да помечтаете, да пресъздавате и да детайлизирате мечтаното. Представете си по какъв начин се сбъдват фантазиите ви, потопете се в чувствата си, насладете им се.

Не забравяйте да простите на хората, нанесли ви засегнатост, и да пуснете тези, които желаят да си отидат. Сега нямате потребност от нищо ненужно. Поставете се на напред във времето - в този момент никой не е по-голям от вас самите.

Освободете всички негативи. Бъдете откровени в своите планове: прошката би трябвало да идва от сърце.

На този ден никога не би трябвало да се отдавате на злоба, да кълнете и да си съперничите с другите. Помагайте, подкрепяйте, правете и давайте положително. Ако е отвън силите ви - просто оставете, отдръпнете се, не се намесвайте. 02.02.2020 може да е отправната точка на един нов живот!

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР