Втори джип блъска обичания от няколко поколения българи Бате Николай.

...
Втори джип блъска обичания от няколко поколения българи Бате Николай.
Коментари Харесай

Зла прокоба преследва Бате Николай! Черен джип "Мерцедес" помете актьора

Втори джип блъска обичания от няколко генерации българи Бате Николай. Джигитът бил с мерцедес и оставил артиста да лежи на земята със счупена капачка.

„ Излязох от комата. Чувствам се чудесно, цялостен съм с сила. Ще отворя нова клиника по психо- и и смехотерапия в Александровска болница, показа Бате Николай, представен от „ Телеграф “. По думите му след следващия случай изпаднал в кома и 15 дни бил сред живота и гибелта.

Бате Николай описа, че е претърпял следващ случай на пътя. Жестока злополука преди месец е вкарала артиста за няколко седмици в болничното заведение в Ихтиман.

„ Джип с марка „ Мерцедес “ ме блъсна и ме остави да лежа със счупена капачка на коляното “, добавя артистът. Той е безапелационен, че неприятният му шанс към момента не го е оставил, само че не губи вяра, че всичко ще се оправи. В момента Професор Коко чака да получи парите от своето обезщетение поради миналогодишния случай във Вакарел, част от които най-вероятно ще влага в своята нова клиника. Припомняме, че той беше атакуван вечерта на 22 юли предходната година.

Актьорът и любим на децата разкри, че се усеща доста добре. Бате Николай е доста благополучен, тъй като сега работи по отварянето на нова клиника по психо- и смехотерапия в Александровска болница.

„ Досега имаме събрани 30 милиона лв., като това ще бъде единствената сходна клиника на Вселената. Сега се занимавам единствено с това и мисля, че клиниката ще бъде открита към средата на месец януари идната година. Тя ще бъде под егидата на българския патриарх Неофит I”, съобщи Бате Николай. Неговата досегашна клиника по псохо- и смехотерапия в „ Пирогов “ към този момент е закрита, по тази причина той няма самообладание новото поделение да отвори порти за децата.

„ Като влезе детето в новата клиника, ще има възприятието, че е влезнало в приказка “, показа Професор Коко.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР