Втората ракета на България Димитър Кузманов се включи в благородна

...
Втората ракета на България Димитър Кузманов се включи в благородна
Коментари Харесай

Кузманов се включи в благотворителна инициатива

Втората ракета на България Димитър Кузманов се включи в благородна благотворителна самодейност. Ето какво написа той в обществените мрежи (без редакторска намеса):

" Здравейте другари, споделям се Димитър Кузманов, втора ракета на България по тенис на корт. Реших да запиша това видео, с цел да дам началото на една благотворителна самодейност! Става въпрос за дребния Калоян!

През 2015 година Калоян е диагностициран с тежката диагноза,, остеосарком”. Първоначално туморът визира едната ръка. След 5 години битка и къси ремисии, туморът се завръща- този път на лицето му. Силните химиотерапии вземат дестката му усмивка. Химиотерапиите към този момент не работят,но лекарите виждат вяра в нов тип лекуване, което обаче не се поема от Здравната каса.

Реших да събера елита на българския спорт и дружно да помогнем на дребния Калоян! За задачата организираме онлайн търг под наслов,, Българските спортисти в поддържа за Калоян”. Всеки един от нас ще подари предмет илиартикул обвързван със спорта,който практикува, като сумата от всеки един подобен ще отиде в дарителсктaта сметка на Калоян!

Щастлив съм,че съумях да събера 25 спортиста от 13 разнообразни типа спорт! Щастлив съм,че всеки един от тях откликна и прояви предпочитание да се включи в тази самодейност! Онлайн търга ще се проведа във почитател страницата ми във фейсбук! Началото на търга ще бъде този Четвъртък 16 Април и ще продължи до 30 Април в това число!

Всеки един от вас може да станe част от огромното спортно семейство на България и дружно да се опитаме да помогнем и да спасим един човешки живот! "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР