Втората ракета на България Димитър Кузманов продължава да бележи нови

...
Втората ракета на България Димитър Кузманов продължава да бележи нови
Коментари Харесай

Страхотен Мико Кузманов би опитен британец, на победа е от о...

Втората ракета на България Димитър Кузманов продължава да бележи нови върхове в кариерата си, откакто обърна опитния британец Лиъм Броуди с 4:6 6:1 6:4 и е единствено на победа от попадане в главната скица на US Open. С триумфа си пловдивчанинът се класира за финалния стадий на пресявките, където само спечелилия всред 14-тия подложен Емилио Гомес и Брандън Холт го разделя от дебют в основа скица на последния за годината шампионат от Големия шлем.

Виктория Томова реализира втора победа в квалификациите на Откритото състезание на Съединените щати по тенис – Ю Ес Оупън.

Първата ракета на България при дамите се наложи над №167 в международната класация Йоане Цюгер от Швейцария с 6-3, 7-6 (8). За влизане в главната скица Томова ще играе против №182 в света Виктория Кузмова от Словакия. Българката направи четири пробива в първия сет против Цюгер и го завоюва с 6-4. Във втората част Томова изостана с 0-3, само че направи поврат и поведе с 4-3. Вики сервира за продобиване на мача при 5-4 и 6-5, само че на два пъти позволи пробиви.

Така се стигна до тайбрек. В него Томова избави сетбол при 5-6, а по-късно изпусна два мачбола при 7-6 и 8-7. След 8-8 Вики завоюва две следващи точки и затвори мача в своя изгода. 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР