Втората по големина банка в Швейцрия и една от най-големите

...
Втората по големина банка в Швейцрия и една от най-големите
Коментари Харесай

Новата стратегия за развитие на Credit Suisse – накъде се е запътила“ швейцарската банка

Втората по величина банка в Швейцрия и една от най-големите в света - Credit Suisse, продължава да уголемява интервенциите си в Китай, като там и в Хонконг ще има най-голям растеж на личния състав в Азия, споделя районният управител на банката. В същото време, тактиката на швейцарската банка планува понижаване на броя на работните места в други страни.

Пострадала от голям брой кавги и загуби, Credit Suisse набира нов капитал за метаморфоза. В този развой тя ще редуцира хиляди работни места и ще реалокира фокуса си от капиталовото банкиране към по-малко волатилния бизнес на ръководството на активи.

Като част от световната си метаморфоза, Credit Suisse прави оценка наличието си в 13 Азиатско-Тихоокеански центъра, с цел да " опрости интервенциите " във всеки, разяснява шефът на
 Швейцарската Credit Suisse заяви за
Една от най-големите банки в Европа заяви за " сериозен миг " при себе си

Пазарната капитализация на банката се е сринала с над 50% за година

Singapore Едуин Лоу пред Reuters, без да дава детайлности. По думите на Лоу, Китай и Хонконг ще бъдат с приоритет.

" Очевидно е, че Китай има по-голям капацитет за напредък от Югоизточна Азия, Австралия или Индия. " Доклад на Credit Suisse, оповестен през септември, предвижда, че броят на китайските милионери ще се удвои до 2026 година.

Като част от проектите за разширение в Китай, Credit Suisse подписа договорка предишния месец за изкупуване на своя китайски сътрудник в взаимно дружество за скъпи бумаги, тъкмо когато в банката се обсъждаха проекти за световна метаморфоза.

Credit Suisse работи по вписване на банка в Китай, чието основаване ще отнеме две до три години. Нейните клиенти ще могат да търгуват с акции, регистрирани на китайски тържища, изяснява Лоу.

Азиатско-Тихоокеанският район е третият по величина пазар на Credit Suisse след Швейцария и района на Европа, Близкия изток и Африка. Местните активи под ръководство бяха оценени на 249 милиарда $ в края на септември.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР