Втората номинационна битка за седмицата в Игри на волята: България“

...
Втората номинационна битка за седмицата в Игри на волята: България“
Коментари Харесай

Борис извоюва победата за Жълтите във втората номинационна битка

Втората номинационна борба за седмицата в „ Игри на волята: България “ приключи с победа за Жълтите. Благодарение на Борис племето извърши своята съществена цел и ще остане цяло още една седмица. Въпреки раните по ръцете от първата номинационна игра, рекордьорът на Гинес съумя да остане най-дълго на платформата над водата. При Бойците в тежката задача най-добре се показа Кремена , която даде всичко от себе си, само че не съумя да грабне първото място от Борис.

Спечеленото преимущество разреши на Жълтите извадят Стоян от Бойците от номинационната борба.
 Игри на волята България NOVA
Плановете на Бойците за идните номинации на племенния съвет бяха тотално разбъркани откакто Ралица предложи договорка на Мани.

Срещу 50 златни гроша Мани си закупи два спомагателни гласа, с които имаше шанса да избере кой да отиде на борба за избавление дружно с нея.

Тя уточни Калоян като най-слаб състезател от мъжете и даде и трите си гласа за него.
 Игри на волята България NOVA
Какво ще се случи в борбата за избавление на следващия ден? Кой ще бъде непосредствено отстранен и кой ще успее да се избави и да получи златни грошове? Кои двама воини ще се изправят в елиминационна борба за мястото си в най-голямото премеждие? Кой ще е идващият участник, който ще отиде на Плажа на отшелника? Ще се сбъдне ли фантазията на Мартин най-накрая да се изправи против мъж? – гледайте в „ Игри на волята: България “ на следващия ден вечер в 21:00 ч. по NOVA.

Следете всичко за „ Игри на волята: България “ на  и  на риалити формата.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР