Втора загуба в рамките на няколко дни е напът да

...
Втора загуба в рамките на няколко дни е напът да
Коментари Харесай

Само Макс Крузе ще запомни с добро този мач на Вердер

Втора загуба в границите на няколко дни е напът да провали сезона на Вердер (Бремен). В сряда отборът загуби на полуфиналите за Купата на Германия, а през днешния ден беше победен с 4:1 от Фортуна (Дюселдорф) в шампионата и към този момент има минимални шансове за присъединяване в Лига Европа. Съставът от “Везерщадион” е на 4 точки от седмия Хофенхайм, който също така е с мач по-малко. След като и Република България (Лайпциг) се класира за Шампионската лига, то седмото място в Бундеслигата ще даде квота за втората по мощ клубна конкуренция на Стария континент. До края остават три кръга.

Вердер преклони глава на стадиона в Дюселдорф поради кошмарната си игра в отбрана. Фортуна поведе още в първата минута посредством Бенито Раман.
10 - 10 goals in the first minute - this has never happened before in the #Bundesliga within one season. Earlybird. #F95SVW pic.twitter.com/bXEcwMkmVx
— OptaFranz (@OptaFranz) April 27, 2019 В 22-ата Кенан Караман се подигра на защитата в бели екипи със независима акция, приключила с гол за 2:0.

Макс Крузе понижи изоставането от дузпа в 28-ата минута. С този прецизен изстрел капитанът на Вердер към този момент има гол против всички останали 17 противника в немския хайлайф.

Това обаче се оказа единственото положително нещо за гостите. Малко по-късно Нути Шахин нацели гредата, с което се видя, че и шансът не е на страната на Вердер.

През второто полувреме домакините довършиха съперника с голове на Роувен Хенингс в 56-ата минута и на Маркус Зутнер в 73-ата.

Играчите от Дюселдорф, които влязоха в елита преди година, ще останат там още най-малко един сезон, тъй като към този момент си подсигуряваха оставането. СТАТИСТИКА ОТ МАЧА МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
КЛАСИРАНЕ

Бундеслига 31 кръг, събота 27 април  Фортуна Дюселдорф 4:1краен резулат  Вердер Бремен
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР