Втора поредна вечер джип блъска трамвай в центъра на София. Возило

...
Втора поредна вечер джип блъска трамвай в центъра на София.
Возило
Коментари Харесай

За втора поредна вечер джип се блъсна в трамвай в центъра на София

Втора поредна вечер джип блъска трамвай в центъра на София.

Возило марка BMW се удари в трамвай №4 на кръстовището сред булевардите " Мария-Луиза " и бул. " Тодор Александров ".

Инцидентът е станал малко след 18:00 ч. през днешния ден, а за него се разбра от обява във Facebook групата " Катастрофи в София ".

Снощи по същото време водач на джип " Мерцедес " се удари челно в трамвай на столичния бул. " Черни връх ". Сигналът за челния конфликт, който е станал в региона на огромен търговски център в кв. " Хладилника ", е подаден към 19 часа.

Четирима души са починали, а 34 са ранени при 25 тежки произшествия през миналото денонощие, оповестиха по-рано през днешния ден от Министерство на вътрешните работи. В София са станали две тежки и 29 леки катастрофи, при които има един умрял и един ранен. От началото на ноември на територията на страната са регистрирани 568 тежки пътнотранспортни катастрофи, при които има 52-ма починали и 733 ранени.

Жертвите при произшествия от началото на годината у нас са 476.

От полицията оповестяват, че пътните настилки в страната са най-вече мокри, а тук-там - заснежени и обработени при зимни условия. Заради мъгла видимостта е лимитирана тук-там в областите Плевен, Стара Загора, Търговище, Сливен, Пазарджик и по автомагистрала " Хемус " в област София.

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР