Всюрреалистичния за XXI век военен конфликт се появи още един

...
Всюрреалистичния за XXI век военен конфликт се появи още един
Коментари Харесай

Люк Скайуокър помага на украинците във войната

Всюрреалистичния за XXI век боен спор се появи още един халюцинационен миг, откакто артистът Марк Хамил, прочут с ролята си на Люк Скайуокър в " Междузвездни войни ", употребява успокояващия си и сериозен глас, с цел да призове хората да се подслонят по време на въздушните удари на Русия над Украйна, предава БГНЕС.

Хамил да даде известния си глас на " Air Alert " - приложение за евакуиране, обвързвано с украинската система за противовъздушна защита.



Когато сирените за въздушно нахлуване стартират да вият, приложението предизвестява украинците, че съветските ракети, бомби и смъртоносни дронове се доближават.

" Не бъдете невнимателни ", поучава гласът на Хамил: " Прекалената ви самонадеяност е вашата уязвимост. "

Актьорът споделя, че се възхищава от надалеч на Украйна, която е " посочила по какъв начин се устоява... при тези ужасни условия ".



Според него битката на страната против съветската инвазия, която продължава към този момент втора година, припомня за сагата " Междузвездни войни " - за обезверените бунтовници, които се борят и в последна сметка побеждават голямата, смъртоносна и жестока империя.

Хамил споделя, че озвучаването на англоезичната версия на приложението за въздушна паника е персоналният му метод да помогне на украинския народ.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР