Всяко тяло реагира по различен начин на промените, а възрастта

...
Всяко тяло реагира по различен начин на промените, а възрастта
Коментари Харесай

Как липсата на редовен секс влияе на женския организъм

Всяко тяло реагира по друг метод на измененията, а възрастта на дамата играе огромна роля. Ако дамите нямат постоянни интимни връзки, стените на влагалището се отпускат и идващият акт може да бъде доста мъчителен, споделя специалист за „ Локално “.

1. Загуба на либидото

Ако имате предпочитание да вършиме обич и не вършиме нищо по въпроса, с времето то ще изчезне. Ако имате връзка, това може да прерасне в по-голям проблем, който може да бъде позволен единствено посредством диалог. Няма лекарство против понижаване на либидото или някакви витамини, които могат да оказват помощ, единствено диалог и благосклонност, предава БГНЕС.

2. Намаляване на вагиналната мокрота

Това събитие се отнася за възрастни дами, които губят влажността си през годините заради недостиг на естроген и вагиналните им стени се свиват. Секс терапевтът изясни, че дамите на възраст 20-30 години нямат тези проблеми и че тези феномени идват с възрастта.

3. Отпускане на вагиналните стени

Това се отнася и за по-възрастните дами и тези, които навлизат в менопаузата. Ако нямат постоянни интимни връзки, всеки идващ опит може да бъде доста мъчителен.

4. Болезнена менструация

Отношенията по време на менструалния цикъл понижават болката при дамите, а когато спрат, менструацията се утежнява и болката се усилва.

Терапевтът изяснява, че когато дамата има оргазъм, тя в действителност изпитва контракции на матката, което води до повече и по-бързо изхвърляне на кръвта. Нарастват ендорфините, които оказват помощ при менструални конвулсии.

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР