Всяко предизвикателство може да се превърне в успех, ако си

...
Всяко предизвикателство може да се превърне в успех, ако си
Коментари Харесай

Кметът на Поморие: Очаквам 2023 година с вяра, че може да успеем заедно

Всяко предизвикателство може да се трансформира в триумф, в случай че си заобиколен от верните хора, сподели  Иван Алексиев

Вярвам, че дружно ще „ създадем “ и пролетта, и всеки различен сезон сполучлив за нас, за града, за общината ни. Това показа кметът на Поморие Иван Алексиев в обръщението към своите съграждани преди началото на 2023 година. 

Ето цялостният текст на приветствието му: 

Скъпи съграждани и поданици на община Поморие,

Изпращаме една нелека година. Шаблонно звучи, само че е истина. Година, белязана от коронавирус, нестабилна политическа конюнктура в страната и комплицирана военна конюнктура сред приятелски страни. Година на доста публични разисквания, тежко лято, внезапно повишение на цените и естествени бедствия.

Годината в действителност бе тежка, тъй като от време на време сме безсилни пред нещата, които се случват. По-важното обаче е да не се отхвърляме.

Вероятно не постоянно успявах да отвръщам по най-правилния метод в другите обстановки, само че знам, че постоянно действах със сърце и предпочитание да се оправим с компликациите, да ви изслушам, да поспорим дори… Но взаимно да вземем вярното решение, с цел да си стъпим на крайници.

И ето ни на прага на новата 2023 година, очаквайки я с усмивка, вяра и религия за по-добър и по-спокоен живот.

Чували сте, че по света и у нас има ранглисти за дума на годината. Тази година думата е „ инфлация “, само че персонално за мен тази дума още веднъж е ЗАЕДНО! Защото не съм склонен, че и самичък воинът е боец, само че пък съм склонен, че една птичка пролет не прави. Благодаря ви за всяка рецензия, рекомендация и концепция, тъй като от време на време не похвалите, а неуспехите са това, което ни сплотява и стимулира.

Вярвам, че ЗАЕДНО ще „ създадем “ и пролетта, и всеки различен сезон сполучлив за нас, за града, за общината ни.

Всяко предизвикателство може да се трансформира в триумф, в случай че си заобиколен от верните хора. Ето за какво благодаря на екипа си, само че най-много благодаря на вас, жителите!

С благодарност и почитание, Иван Алексиев
Кмет на община Поморие
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР