Всяко посегателство срещу председателя на ДПС е посегателство срещу ДПС

...
Всяко посегателство срещу председателя на ДПС е посегателство срещу ДПС
Коментари Харесай

В специално послание Доган защити лидерството на Карадайъ

„ Всяко посягане против ръководителя на Движение за права и свободи е посягане против Движение за права и свободи и неговите гласоподаватели. “

Това съобщи почетният ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган в особено обръщение към актива на партията. То бе прочетено от зам.-председателя на Народното събрание Филиз Хюсменова пред събралото се голям брой в с. Медовец, където Движение за права и свободи означи годишнина от Майските събития през 1989 година и уважи починалите по време на така наречен „ възродителен развой ”.

В посланието си Доган показва паника „ от най-новите изкривени форми на демокрацията в България “ и показва, че има политически сили, които „ основават нови разграничителни линии и целеустремено подклаждат езика на омразата “.

Почетният ръководител на Движение за права и свободи съзира разрушителни дейности против Движението, само че показва поддръжка и убеденост в водачеството на ръководителя Мустафа Карадайъ :
Движение за права и свободи би трябвало да устои на политическите обрати на времето! А нашият ръководител господин Мустафа Карадайъ да продължава да ни съставлява решително, рационално и перспективно.
Ахемд Доган, почетен ръководител на Движение за права и свободи

„ Всяко посягане против ръководителя на Движение за права и свободи е посягане против Движение за права и свободи и неговите гласоподаватели “, предизвестява Доган.

През последните седмици вървят клюки за напрежение сред почетния ръководител и водача. Те се ускориха изключително след многозначителното благопожелание на Доган по случай рождения ден на Карадайъ " да откри мярата на персоналното и партийното с националното и европейското здраве " , както и поради отсъствието на Карадайъ от знаковия за Движение за права и свободи годишен събор на Демир баба текке. 

От посланието на Доган довечера не излиза наяве дали той има поради тези събития, или други " похищения ", незнайни към този момент в общественото пространство.

Във връзка с последните събития в страната, трусовете в правосъдната система и политическата рецесия, Движение за права и свободи излезе с предложение за привикване на Велико национално заседание , приемане на промени в конституцията и " преучредяване на страната ".
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР