Всяко посегателство на полуостров Крим от страна на държава -

...
Всяко посегателство на полуостров Крим от страна на държава -
Коментари Харесай

Русия заплаши, че идва Трета световна, ако страна от НАТО навлезе в Крим

Всяко посягане на полуостров Крим от страна на страна - членка на НАТО, може да се равнява на оповестяване на война на Русия, което може да докара до " Трета международна война ", съобщи в понеделник някогашният президент на Русия Дмитрий Медведев.

" За нас Крим е част от Русия. И това значи вечно. Всеки опит за посягане върху Крим е оповестяване на война на нашата страна ", съобщи Медведев пред новинарския уебсайт " Аргументи и Факти ".

" А в случай че това бъде осъществено от страна - членка на НАТО, това значи спор с целия Северноатлантически алианс; трета международна война. Пълна злополука ", безапелационен е той. Западът не може да " продаде Украйна " за бърз завършек на войната

Медведев, който понастоящем е заместник-председател на съветския Съвет за сигурност, също по този начин съобщи, че в случай че Финландия и Швеция се причислят към НАТО, Русия ще укрепи границите си и ще бъде " подготвена за ответни стъпки ", като това може да включва вероятността за инсталиране на хиперзвукови ракети " Искандер " " на техния предел ".
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР