Всяко място и помещение носи енергия, било то положителна или

...
Всяко място и помещение носи енергия, било то положителна или
Коментари Харесай

Енергийно пречистване с тамян

Всяко място и помещение носи сила, било то позитивна или негативна. Всеки човек, влизащ в офиса или в дома ви, оставя част от своята лична сила. На множеството публични места или пространства, където постоянно минават хора, нормално силата е тежка и не въздейства удобно на нас.

Възможно е да се чувствате зле, изтощени, без сила и обезсърчени. Затова множеството хора мощно имат вяра, че всяко място се нуждае от от време на време филтриране на отрицателната сила.

Има доста способи, които се употребяват точно за тази цел. Още преди епохи хората са разкрили, че разнообразни билки, дървета, цветя, а даже и думи и мисли могат да спомагат за пречистването на предмети, пространства и места.

Един от най-ефикасните способи е пречистването с тамян. Той е добре прочут измежду нас и в действителност съставлява тип ароматна смола, която се стича от кората на характерен жанр дърво, наречено Босвелия (тамяново дърво).

Вярва се, се прекадяването на офиса и дома има лечебни свойства, спомага за спокойствието, носи благополучие, благоденствие, шанс и пречиства помещението от демонични наличия. Също по този начин мощните свойства на тамяна пречистват въздуха и принасят лекост и прохлада. Не се тормозете, в случай че имате болести като астма, бронхит или алергии - тамянът работи удобно и на тях.

Какво да създадем преди пречистването

За оптимален резултат на енергийното филтриране е належащо, първо, самите вие да бъдете пречистени и в естетика със самите себе си. Можете да постигнете това с няколко лесни стъпки.

 Пречистване с тамян

1. Вземете си релаксиращ душ и почистете допустимо по-добре тялото си. Докато вършиме това се концентрирайте и визуализирайте и изчистването на силата и аурата си;

2. Изхвърлете всички ненужни движимости от помещението, което желаете да пречистите - това може да са движимости, които не употребявате и движимости, подарени от хора, чиито планове са неразбираеми за вас. Изхвърлете облеклата, които сте носили по време на неприятни събития или на срещи с хора, чиято сила е тежка и натоварваща. Отървете се от счупените предмети и всичко, което не работи, както и от старинни предмети, които не знаете чия благосъстоятелност са били, преди да се сдобиете с тях;

3. Въведете непорочност. Почистете усърдно помещението, а по-късно го подредете. Може да извършите разбъркване на някои от мебелите, с цел да създадете многообразие. Декорирайте го по метода, по който ви харесва и който ще ви сътвори уют;

4. Запалете свещи по желание, защото те основават възприятието за естетика.

Как да правим енергийното филтриране

След като извършите горепосочените стъпки, може да преминете към самото филтриране. То е извънредно просто и бързо. Достатъчно е да вземете тамяна, да го запалите и с него да преминете през всяко кътче на помещението (най-вече ъглите). Не се плашете от дима и миризмата, които ще видите и усетите - те са безвредни и бързо ще изчезнат. Ключово за постигането на най-благоприятен резултат е позитивното мислене. Визуализирайте позитивните и хубави неща, които предстоят да ви се случат.

Когато приключите и с тази стъпка, публично сте приключили енергийното филтриране и можете да започнете да се радвате на хармонията, която сте основали.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР