Всяко дете има различни мечти за рождения си ден.Дъщерята на

...
Всяко дете има различни мечти за рождения си ден.Дъщерята на
Коментари Харесай

Да си принц или принцеса в семейството на родните ни звезди – невероятни партита и скъпи подаръци

Всяко дете има разнообразни фантазии за рождения си ден.

Дъщерята на Преслава се радва на триетажна торта, синът на Диляна Попова пък се отхвърли от дарове, с цел да помогне на заболели животни, а децата на Луиза Григорова и Весела Бабинова са астрални близнаци и честват дружно, написа " Телеграф ".

Децата на актрисите и приятелки Луиза Григорова и Весела Бабинова се оказаха астрални близнаци и отпразнуваха рождените си дни дружно на 27 септември. Двамата сладури духнаха по 3 свещички на детските си торти, а по-късно се впуснаха в завършения. " Пак нещо са намислили “, написа Луиза под фрагмента на Бран и Йоана. Явно и малчуганите са толкоз близки, колкото майките им. Разбира се, майките насочиха и самосиндикални пожелания на мъниците си, като споделиха фотоси с тях. " Три години най-искрената обич! Благодарна съм “, написа Луиза за момчето си.

" Честит рожден ден на детето, което сподели, че ме обича повече от небето! А точно: до лампата. Беше малко грахче с огромни бузи и очи, в този момент към този момент е с къдрици, сърди ни се и изясни неотдавна, че просто си е летяла и решила: цоп! Да е в нашата къща! Благодаря за решението, благодаря за живота, благодаря за Владислав Замбовски “, бяха думите на Весела за нежното й момиченце.

Синът на Диляна Попова – Борил, събра пари за бездомни животни на рождения си ден. " Отказах се от дарове, избрах да събера пари за подаяние “, сподели момченцето, което отпразнува своя 9-и рожден ден на 21 септември. Борил реши, че вместо дарове ще направи кутия, в която да събере подаяние за всички нуждаещи се животни от приюта, които имат незабавна потребност от лекуване. От мястото споделиха видеоклип, на който детенцето се среща с болно коте, което с помощта на него ще се избави. " Ето това е котенцето, на което помагаш с дарението си. Името й е Матча “, обясниха му общително. Бори незабавно хареса четирикракия другар и изясни, че е подготвен да осинови всички животинчета. Красавицата постоянно е взела участие в сходен вид акции и е показвала любовта си към тези същества. Постъпката на сина й удостоверява, че е съумяла да съобщи тази любов към животните и на него. Макар и на толкоз дребна възраст, Бори сподели, че би трябвало да бъдем хора и да оказваме помощ на по-малките от нас. От сдружението " Стрей Ейнджълс “ се устоят единствено от дарения и разчитат на помощта на всеки, който има вяра в идеята.

Златка Райкова подвигна празненство за 4-ия рожден ден на сина си Благой на 1 октомври. Сред поканените посетители на тържеството бяха приятелки на плеймейтката, родни манекенки, измежду които Светлана Гущерова и Виктория Джумпарова, които, несъмнено, бяха съпроводени от децата си. Красавицата, Карен и Благойчо си направиха обща фотография пред тортата със свещичките като същинско семейство и му пожелаха здраве и сбъднати фантазии. Шумният ваучър се организира в софийски празненство център, където за настроението на гостите се погрижи аниматор, преоблечен в костюм на Супермен. Цялото празненство беше в тема на супергерои, в синхрон със зеления Хълк бяха и украсата, и тортата, както и дребните аксесоари за децата. Зелени балони, арка, картинки, доста игри и смях съпътстваха празника.

За сметка на това татко му се регистрира със фотография в обществените мрежи и привет под нея. " Да си жив и здрав, Боци “, написа Благой. На фрагмента Благой-младши държи голям подарък от татко си, а до тях е и другият наследник на футболиста от Христина. Пред " Телеграф “ Георгиев посочи, че е подарил доста неща на рожденика, само че не желае да разяснява повече по тематиката.

С голяма триетажна торта единствената наследничка на Преслава – Паола, означи своя пети рожден ден на 14 септември. Празникът мина под знака на приказката за дребната нимфа Ариел, която бе кацнала и върху празничната торта. Сладкишът бе отрупан с миди, камъни и раковини, които бяха скрили свещта, която щерката на певицата трябваше да духне. Двете с майка й много се озориха, до момента в който я открият. Празнуващото момиченце бе пременено с розова рокля на рози и розови обувки като същинска принцеса.

Нейната колежка Палома Митева пък реши да кръсти щерка си Доника-Мария на 1-вия й рожден ден на 10 юли. Красавицата избра своя близка другарка за кръстница на момичето си, а по-късно бурно отпразнуваха първата годинка на детето. Украсата за празненството бе в розово, а двете дами бяха в същия цвят рокли.

На 22 август рапърът Венци Венц посвети татус на сина си Ноа. Новата картина е над веждата и е следващата на лицето на изпълнителя. Рисунката е във връзка навършването на една годинка на детето му. " Портрети, трайбъли, бебешки ръце. Аз също съм го обмислял - по тази причина за теб направих най-смелата си? Нещо доста алегорично. Нещо, което в действителност да обобщава връзките сред двама ни. Една голяма вълна на лицето ми за теб, Ноа. Там е, с цел да ти поисквам всеки ден да си самоуверен пред всяка една мощна стихия и компликация, която ще се изправи с чудовищна вълна пред теб, само че ти ще си на върха на всяка сходна - като татко си!? Винаги на гребена! Отгоре господстващ над привидните проблеми, тъй като си блажен от Бог. Точно сега бих върнал времето и бих се спрял на мъничка татуировка във формата на леке от повръщано мляко на рамото ми, само че уви, решенията ни оставят трайни следи в този живот. Моето решение е постоянно да те отправям от всеки свят, на който живея. Ти си всесилен, сине! Могъща ще е персоналната ти легенда. Рисувай я умно. Честита Първа Годинка на този свят “, написа Венци за момчето си.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР