Всяко дете има необходимост от семейна грижа, уют и човещина,

...
Всяко дете има необходимост от семейна грижа, уют и човещина,
Коментари Харесай

Премиерът Денков: Всяко дете има необходимост от семейна грижа и уют

" Всяко дете има нужда от фамилна грижа, уют и човечност ", това обръщение насочи министър председателят към присъстващите при връчването на премията „ Приемни родители за образец “, съобщи Българска телеграфна агенция.

На церемонията „ Спасители на детството “, проведена от Националната асоциация за приемна грижа, бяха отличени приемни родители, осиновители, обществени служащи, лекари, учители, детски организации, компании и публицисти, които оказват помощ на приемното родителство в България.

„ Това ви прави невероятни герои. Не знам дали ще получите тази признателност, която заслужавате, само че вие осигурявате бъдеще на тези деца “, уточни още министър председателят Денков.

„ Тази вечер ще остане в душата и сърцето ми. Ще се опитам да оказа помощ “, сподели още министър председателят.

Видеообръщение към участниците в церемонията насочи министърът на труда и обществената политика.

Националната асоциация за приемна грижа е българска неправителствена организация, която е основана от приемни родители от страната. Тя си слага за цел да сплотява напъните на приемните родители, неправителствени организации и други сътрудници за намаляването на броя на изоставените деца, както и за обезпечаването на същинско детство за деца в риск от занемаряване или живот в обществени домове.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР