Всякакви качества се проявяват по различен начин при жените, родени

...
Всякакви качества се проявяват по различен начин при жените, родени
Коментари Харесай

Жените от тези зодии са най-влиятелни

Всякакви качества се демонстрират по друг метод при дамите, родени под избрани зодиакални знаци. Но от кои зодии са най-влиятелните дами?

Скорпион
Това е тайнствен, свръхестествен, мощен знак от Зодиака. Жените, родени под него, имат висока дарба за вътрешна промяна за къс интервал. Осъзнават своята духовна мощ и постоянно я употребяват, умеят да очароват и да покорят близките.

Силата на такива дами се крие в тяхната решителност и персонален сексапил. В същото време те са самостоятелни и целеустремени, максималисти, които при никакви условия не се отхвърлят от това, което желаят и постоянно го получават.

Тяхната природа е изпълнена с сила и пристрастеност, неизменност и дарба да убеждават другите, че са прави. Скорпионите са упорити, подсъзнателно се стремят да заемат лидерски позиции. Стремят се към съвършенство във всичко, в това число и в любовта. От колегата си дамата Скорпион изисква цялостна отдаденост, неизчерпаема пристрастеност и подготвеност за огромни достижения. Силата ѝ постоянно се демонстрира във високите условия към избраника ѝ.

Стрелец
Много целеустремени, инициативни и виновни персони. Властта идва при тях сама, даже и да не я търсят. Сред дамите Стрелци има доста водачи. Те имат отлични организационни умения, ярки са, харизматични и в това време другарски настроени. Това са водачи в живота, самостоятелни, самодостатъчни, уверени в себе си, свободолюбиви и многостранни.

Силата на дамите Стрелци се крие точно във вътрешната им мощ. Малко евентуално е да погледнат мъж, който не е съумял в живота или е с по-нисък статус. За да се почувства като глава на фамилията, сътрудникът би трябвало да бъде не по-малко корав и целеустремен, само че в това време да почита възприятията и свободата на своята половинка.

Козирог
Представителите на тази зодия обичат всичко да е под техен надзор, с което получават власт. Покровителят на Козирозите е Сатурн, който обича реда и строгостта във всичко.

Това са интелигентни и дейни дами, целенасочени и упорити кариеристи. Те слагат работата преди всичко, възприемат я като задача, за която са подготвени да пожертват живота, здравето и даже благополучието на фамилията си. Те не обичат да си губят времето с другите, просто е непрактично.

Жените Козирози избират своя сътрудник в живота доста отговорно и се пробват да го управляват във всичко. Гъвкавият, работлив мъж ще бъде същинско богатство за нея, дружно те ще могат да реализират задачите си.

Овен
Силни дами, които имат доста огнена сила, вътрешна топлота, заради която стават ярки, притеглят вниманието. Овните могат да изгорят всяка обстановка с огън и да реализират това, което желаят, заради което получават власт.

Жените Овен могат да бъдат наречени същински „ стоманени дами “. Те са амбициозни и самостоятелни, напористи и директни. Всеки мъж ще завиди на силата на волята им.

Такива дами няма да чакат някой да им предложи нещо – всичко, което желаят, те вземат сами. В връзките избират да преобладават, поставяйки високи условия към колегата си. Влиятелна дама може да отстъпи тази позиция единствено на мъж, който потвърди, че е в положение да поеме отговорност и за двамата.

Лъв
Тези дами имат вътрешна убеденост и се държат като кралици във всяка обстановка. Колкото и да се намесват другите, всичко ще бъде както желаят представителите на този знак. Когато поддържате връзка с тях, наподобява, че даже планетата се върти с тяхно позволение.

Тези дами са горди и уверени в себе си, усещат се като звезди, диаманти, на които могат да се възхищават, само че не и да се допират. Повече от всичко друго те обичат себе си.

В същото време тези Лъвици ще се грижат за всички, ще поемат отговорност и тяхното мнение нормално се взема поради. Винаги носят отговорност за думите си.

Това, което Лъвиците обичат най-вече във връзките, е свободата. Но в случай че един мъж е провокирал интерес, нищо не може да се скрие от проницателния взор на такава дама. Нейният сателит би трябвало да дава отговор на кралския статус – виновен, прелъстителен и за предпочитане богат. И в другарството, и в любовта Лъвицата се пробва да заеме преобладаваща позиция. Това се демонстрира в непрекъснати препоръки, грижи, опити за управление.

Източник:
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР