Всяка зодия си има различни неща, на които държи в

...
Всяка зодия си има различни неща, на които държи в
Коментари Харесай

Как и защо се цупи всяка от 12-те ЗОДИИ

Всяка зодия си има разнообразни неща, на които държи в живота и когато някой не извърши това, което чакат, следва реакция, друга за всяка една от 12-те зодии. Ето каква е тя:
Овен: Овенът не се цупи, той се инати. Сутрин, обед и вечер. Най-честата причина, заради която можеш да видиш сърдит Овен е, когато против него стои друга рогата зодия и му споделя какво да прави с живота си.
Телец: Телецът се цупи, когато храната свърши, когато някой е изял последното късче шоколад или когато манджата им е прегоряла, а те са гладни. В общи линии един Телец може да е ядосан, единствено когато стомахът и хладилникът са празни.
Близнаци: Близнаците не са удовлетворени, когато някой не им обръща внимание или пък става център на вниманието, вместо тях. Цупенето най-често се състои в това да не приказват, да се вършат, че не виждат другия и още веднъж да се пробват да върнат светлината на прожекторите върху себе си.
Рак: Раците се цупят, единствено когато някой им желае пари, не им е върнал парите или би трябвало да дават пари за нещо. Ненавиждат някой да им бърка в джоба, даже това да е сметката за тока. Цупенето се показва в псувни, а те несъмнено имат богат речник!
Лъв: Лъвовете биха се разсърдили, в случай че някой им открадне огледалото, тъй че на могат да се гледат през 5 минути в него. Сърденето би минало в яд, гневът в викове, а крясъците в мусене и „ Няма да ги приказвам най-малко 5 дни “. И след 5 минути още веднъж стартират да бърборят, не запомнили за случката.
Дева: Девата се цупи, когато някой изцапа нещо в къщата им, когато някой разхвърля, откакто преди малко са подредили и когато таман са изчистили... и едно досадно мъхче от дреха скапва съвършено чистия им под. Гневът на Девите идва и си отива бързо... тъкмо, както чистия им дом!
Везни: Везните се цупят за всичко, за което не би се нацупил естествен човек! Такива са си – все си измислят обиди, все си мислят, че някой заговорничи и какво ли още не. Чудите се по какъв начин ли им минава? Като пийнат едно коктейлче всичко не помнят!
Скорпион: Скорпионите се сърдят, когато нямат вино на разположение, с което да удавят пристрастеностите и нервите си вечер. Най-сърдити са обаче, когато някой се опита да им вземе половинката – тогава стават страшни. Няма Скорпион, който да дели – нито виното си, нито половинката си!
 Каква ЛЮБОВ да чака всяка зодия до края на 2021 година (Част 2) Каква ЛЮБОВ да чака всяка зодия до края на 2021 година (Част 2)
В любовта постоянно ни се желае всичко да се случва бързо и да открием допустимо най-скоро половинката си. Ето какво чака всяка зодия до к...
Стрелец: Стрелците се цупят за щяло и нещяло. Просто не обичат да не става това, което те са споделили, а има доста зли зодии около тях, които се пробват да се постановат. Ако желаете един Стрелец да е благополучен, би трябвало да вършиме единствено това, което той желае.
Козирог: Козирозите се сърдят, когато в стаята има друга рогата зодия, по-инатлива от тях. Предпочитат да знаят, че в обкръжението си нямат Овни или Телци, тогава са спокойни и щастливи. А когато се цупят, скръстват ръце, тръшват вратата и до момента в който някой не пристигна да им се извини, даже за това, за което не са отговорни, не им минава.
Водолей: Водолеите се цупят, единствено когато някой се пробва да им споделя какво да вършат с живота си... нищо, че нямат визия през множеството време. Важното е никой да не им се бърка, а какъв брой досадници има около тях, които с огромната лъжица „ бъркат ли, бъркат “ в животеца им... Пълни гадини!
Риби : Рибите се цупят, когато някой не помни да им се обади или да им честити рождения ден. Помнят го доживот и идващия път, когато той някой им звънне, не подвигат или когато има рожден ден – не честитят. Важна е справедливостта, без значение какъв брой глупава може да е тя!
 
 Каква ЛЮБОВ да чака всяка зодия до края на 2021 година (Част 1) Каква ЛЮБОВ да чака всяка зодия до края на 2021 година (Част 1)
Всяка зодия си мечтае за съвършената обич и то по скоро, тъй че да показа щастието си с някой човек, с който да усещат както наслада...
 
 
 
 
 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР