Всяка зодия притежава някакъв чар, но има някои, които могат

...
Всяка зодия притежава някакъв чар, но има някои, които могат
Коментари Харесай

Мъжете от тези зодии са истински магнит за жените

Всяка зодия има някакъв сексапил, само че има някои, които могат да привлекат противоположния пол без никакви старания. Това е по този начин, тъй като мъжете от избрани зодиакални знаци са доста по-очарователни за дамите, в сравнение с всички останали представители на мощния пол. Това обаче въобще не значи, че връзките сред двама души безусловно ще продължат дълго и щастливо – това зависи и от характерите им. Научете кои са тези зодии:

Близнаци

Енергични, занимателни, дейни и умни. Представителите на зодия Близнаци постоянно могат да развеселят една дама. Може да обсъждате с тях всевъзможни тематики, даже и персонални - те могат да пазят тайните на други хора. Най-вече тъй като ги не помнят доста бързо. Друго значимо тяхно качество е, че могат да дават значими препоръки.

Проблемът е, че е извънредно мъчно да накарате един Близнак да огледа на вас освен като на другарка. Представителите на тази зодия не обичат отговорността и сериозните връзки. Предпочитат да се забавляват доста повече, в сравнение с да построяват взаимни проекти, тъй като към този момент си имат задоволително свои проблеми и отговорности. Освен това те са предразположени към, по този начин да се каже, " художествено деформиране на действителността ". Ако би трябвало да го кажем на понятен език - те лъжат и много си измислят. Според астролозите дамите, които принадлежат към зодиакалните знаци Козирог, Скорпион и Рак, няма да се усещат добре с Близнаци.

Лъв

Лъвовете се учат да впечатляват другите през целия си живот. И доближават невероятни висоти в това. Поне няма дама, която Лъвът не би могъл да завоюва, би трябвало единствено да изиска. Увереност, увереност, предизвикателно мъжествено държание, изгладено от безупречното чувство за жанр, съществуването на пари и връзки, готовността в действителност да влязат в сериозна връзка - всичко това не може да подмине вниманието на дамите, които търсят сериозен сътрудник. Проблемът е, че Лъвовете не се трансформират даже след сватбата. Те ще преобладават, не разрешават, лимитират и трансформират живота на жена си, както сметнат за добре. Именно по тази причина Телецът, Скорпионите, Рибите и Девата би трябвало да стоят надалеч от Лъвовете. Те просто не са основани един за различен.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР